Trenutno čitaš
Wolf Moon je prvi pun mjesec u 2024. godini i evo šta to znači za tvoj znak i podznak  

Wolf Moon je prvi pun mjesec u 2024. godini i evo šta to znači za tvoj znak i podznak  

Prvi pun mjesec u 2024. godini nastupa 25. januara u 12.54 sati u horoskopskom znaku Lava. Trebali bismo biti u moćnom periodu, u kojem prihvatamo svoje strasti i puštamo ljude ili stvari s kojima nismo u skladu.

Pun mjesec predstavlja jedinstvenu priliku da unesemo ono što želimo u svoje živote. To je takođe prilika da se identifikuju područja poboljšanja u našim tekućim projektima. Obilje energije tokom ovog vremena pomaže nam da se kreativno uhvatimo u koštac sa problemima i pokažemo svoje vještine. Uz pomoć punog mjeseca možemo završiti svoje neriješene zadatke i istražiti nove načine za postizanje naših ciljeva.

Ultra magazin

Puni mjeseci označavaju kraj lunarnog ciklusa i pružaju nove prilike. Tokom ovog vremena možemo se osloboditi i prepoznati situacije u našim životima na dubljem nivou. Emocije i intuicija su na visokom nivou, omogućavajući nam da odlučimo šta želimo da nosimo sa sobom u budućnosti. Pun mjesec takođe nudi prilike za iscjeljenje naših srca, odnosa i stvari. Svaka lunacija nosi jedinstvenu energiju, a pun mjesec u Lavu je sve o dodiru naše kreativnosti, strasti, ljubavi i želja. Iako se Lav može smatrati dramatičnim, druga strana je da nam ovaj vatreni znak može pomoći da prepoznamo šta nas čini najsretnijima i uskladimo se sa svojim unutrašnjim djetetom. Čineći to, možemo dostići svoj puni potencijal i preći u novu veličinu.

Trenutno je Jupiter pozicioniran u Biku, dok je Pluton, u Vodoliji – oba su u aspektu prema punom mjesecu. Kada se Jupiter poravna sa mjesecom, naše emocije mogu biti pretjerane, što nas navodi da se prepustimo životnim zadovoljstvima. Ipak, temeljni problemi u našim odnosima mogu isplivati ​​na površinu. Uz Plutonov uticaj, kombinacija ovih planeta može dovesti do intenzivnog iskustva, uzrokujući da projektujemo svoja osjećanja na druge. Cilj je postići uspjeh, moć i magiju u našim odnosima, ali moramo biti spremni uložiti svoje vrijeme i energiju, kako bismo osigurali zdravu dinamiku.

Energija tokom ovog punog mjeseca pruža nam priliku da oslobodimo svoju prošlost i oprostimo sebi i drugima za naše strahove. Međutim, ova energija takođe može dovesti do grozničavog vrhunca emocija. Pomaže nam da razumijemo svoja osjećanja prema određenim situacijama i odnosima. Prisjetimo se da je ovo odlična prilika za nas da se pomaknemo dalje od starih rana i stvorimo odnose, koji odjekuju s nama na dubokom nivou.

Ultra magazin

Budući da Lav upravlja srčanom čakrom, bitno je da se koncentrišemo na ono što nam donosi radost i na pojedince s kojima se odlučimo za partnerstvo u našim životima. Predivno je vrijeme da napunimo svoje ljubavne baterije i priznamo šta zaslužujemo i što nam je potrebno u vezama. Pun mjesec u Lavu nas podsjeća da imamo sposobnost da promijenimo način na koji se odnosimo prema drugima i osiguramo da dobijemo isti nivo ljubavi i brige koju dajemo. Važno je prepoznati vlastitu vrijednost i ne dozvoliti da nas uzimaju zdravo za gotovo ili da druge uzimamo zdravo za gotovo. Trebali bismo cijeniti divne kvalitete onih oko nas i prepoznati vlastiti potencijal, koji će nam pomoći da shvatimo da zaslužujemo ljubav i brigu kako od sebe tako i od drugih.

Pun mjesec u Lavu nas ohrabruje da prepoznamo vlastitu vrijednost.

Čak i ako sumnjamo u sebe, zaslužujemo ljubav. Od ključne je važnosti dati prioritet odnosu koji imamo sa samim sobom, jer on postavlja temelje za svaku buduću ljubav. Važno je priznati da smo nevjerovatni ljudi koji zaslužuju poštovanje i ne bi trebali tolerisati, one koji nas ne tretiraju u skladu s tim. Ne zaboravite da idemo naprijed sa količinom naklonosti i nježnosti koju zaslužujemo je od vitalnog značaja. Iznad svega, pristajanje na bilo šta manje od nevjerovatnog nije opcija. Vi ste nagrada u svakoj vezi i nikada ne biste trebali dozvoliti da se osjećate kao da niste. Da biste sa drugima njegovali vrstu odnosa koju želite, važno je da budete sigurni da komunicirate efikasno.

Iskoristite energiju punog mjeseca da pokažete da cijenite ljude u svom životu – ali uglavnom najprije sebe. Slavite osobu kakva zaista jeste i energiju koju donosite na sto, pod prvim punim mjesecom 2024. Ne postoji nešto drugo kao vi i ovo je vaša najveća supermoć. Ostanite vjerni željama svog srca, jer će naglasiti potrebu za ljubavlju i samoizražavanjem. Bilo lično ili profesionalno, ova lunacija vas podstiče da otvorite svoje srce, kako biste mogli iskusiti više radosti, kreativnosti i strasti u svom životu. Vrijeme je da preuzmete vođstvo, čak i ako to znači da ćete usput raspršiti perje!

Ultra magazin

Lavov arhetip se odnosi na autentičnost, hrabrost, plodnost, kreativnost i unutrašnje dijete. Njegova fiksna vatra predstavlja urođenu sposobnost osiguravanja i stabilizacije vječnog plamena stvaranja, što ide ruku pod ruku s Lavovom ljubavlju prema umjetnosti, performansu i slavlju. Širenje radosti, veselja i inspiracije dio je njegove nebeske misije, a vjerovali ili ne, astrološka kuća koja pripada Lavu u vašoj karti je područje života u kojem blistate najsjajnije. Na kraju krajeva, njime upravlja niko drugi do sunce – naš najveći izvor energije – pa smatrajte da je ovo prilika da pokažete svoje talente i uživate biti u centru pažnje.

Sa suncem u Vodoliji, a kamoli u neposrednoj blizini prave elektrane Plutona, planete transformacije, ponovnog rađanja i svega skrivenog ispod površine. Astrološka osa Lava i Vodolije nas podsjeća da ne postoji pojedinac (Lav) bez zajednice (Vodolija), i obrnuto. Vodolija vlada svime, od vaših društvenih poslova do vaših vizija budućnosti, ali s Plutonom u Vodoliji, nešto nalik tabuu moglo bi biti rasvijetljeno u tom procesu. Svakako se osvrnite na mlad mjesec u Lavu, koji se dogodio u avgustu prošle 2023. za referencu na ovaj trenutak punog kruga. Štaviše, kada uzmete u obzir Plutonov nedavni ulazak u Vodoliju, razmislite o periodu od marta do juna 2023. godine, jer je ovo bio mini uvod u Plutonovo putovanje kroz ovaj fiksni vazdušni znak. Razmislite o transformaciji koju doživljavate na svojim društvenim mrežama i kako se mijenja vaša uloga u zajednici.

Evo šta možete očekivati ​​od punog mjeseca u Lavu, prema vašem horoskopskom znaku ili podznaku.

Ultra magazin

Ovan

Ako ne istražujete novi hobi ili oblik samoizražavanja, vjerovatno se radujete opuštanju i zabavi. Sa mjesecom koji puni vašu petu kuću ljubavi, strastvenih projekata i priznanja, pozvani ste da vodite svojim srcem i ostanete vjerni svojoj autentičnosti. Ako iznenada dovedete u pitanje temelje prijateljstva, nemojte zanemariti ono što vam utiče na vaše profesionalne ciljeve i napore. Dajte prioritet svojim vrijednostima i vjerujte svojoj intuiciji. Ponovo ste povezani sa sadašnjim trenutkom. Dok se pun mjesec u Lavu kreće kroz vašu petu astrološku kuću zadovoljstva, igre, romantike i kreativnosti, mogli biste se osjećati spremni da uložite u hobi samo za zabavu. Takođe biste mogli napredovati u postizanju nekih svojih želja, što će vas dovesti do toga da se osjećate zahvalnije za život koji ste isplanirali. Samo se pripremite za potencijalnu dramu na frontu veza: možda se suočavate s razlikama u vrijednostima ili potvrđujete svoje potrebe. Razmislite o tome da radite na sebi na temu koja vas je oduvijek intrigirala ili da odaberete hobi koji ste oduvijek željeli isprobati. Pozitivni efekti proširenja vašeg uma i fokusiranja na aktivnost koja donosi radosti mogu se preliti u druga područja vašeg života.

Bik

Veći je naglasak na domu koji ste stvorili, ako ne i onom koji ste u procesu stvaranja. A s punim mjesecom koji dotiče vašu četvrtu kuću porodice, osjećaja, doma i ognjišta, pun mjesec ističe sve, od vaših emocionalnih osnova do dinamike vašeg ranog odrastanja. Ako se osjećate neodlučno da preuzmete vođstvo u svom privatnom životu i radite ono što vam donosi radost, razmislite o tome dolazi li to iz integriteta ili ponosa. Sunce i Pluton otkrivaju skrivene istine u vašoj bazi, što može odražavati pitanja reputacije. Prekidate veze s prošlošću, dok se pun mjesec kreće kroz vašu četvrtu kuću porodične dinamike, naslijeđa i životnog okruženja. Možda ste nedavno dosegli nove visine u svom javnom ili profesionalnom životu i u tom procesu počeli shvatati koje dijelove sebe ili generacijske obrasce ste prerasli. Drugačije rečeno, ovaj pun mjesec bi takođe mogao promijeniti vašu životnu situaciju – možda se selite, tražite nove cimere ili ažurirate svoj životni prostor. Promjene u vašem porodičnom ili privatnom životu takođe mogu biti zauzete i aktivne pod ovim mjesečevim zracima i podsjećati vas da nikada ne ostavljate po strani svoje lične ambicije na osnovu onoga što drugi misle. Pregledajte svoje e-poruke i tekstualne poruke i izbrišite stare razgovore (ili teme s ljudima koji više nisu u vašem životu) koji jednostavno zauzimaju prostor. Raščišćavanje životnog prostora, ali i ovog digitalnog nereda može pomoći u stvaranju više prostora za nove veze i prilike za dolazak.

Blizanci

Nikada ne možete biti previše radoznali ili pronicljivi. Ali kada uzmete u obzir januarski pun mjesec koji lebdi nad vašom trećom kućom komunikacije i neposrednom okolinom, razgovori koje biste inače vodili dana, sigurno će eskalirati. Ne pomaže ni to što je brbljivi Merkur u konjunkciji s usijanim Marsom, ali umjesto da nešto zadržite za sebe ili da komunicirate s oprezom, ovaj pun mjesec vas poziva da progovorite. Što je još važnije, uticaj Sunca i Plutona u Vodoliji dovodi svijest do vašeg sistema vjerovanja i pogleda na svijet. Malo tema za razmišljanje nikad ne škodi. Ako ste se suzdržavali od dijeljenja svojih novih ideja ili izražavanja kako se osjećate u ličnim ili profesionalnim odnosima, sada je vrijeme da to učinite. Pun mjesec obasjava vašu treću kuću komunikacije, ugovora i učenja, što bi moglo izvući korisne informacije u vezi s tekućim diskusijama ili pregovorima. Obratite pažnju i na svoje snove i sve što vam padne na pamet u spiritualnoj praksi: jer to bi moglo ponuditi ideju za rješavanje mučnog problema. Šta je nešto što ste oduvijek željeli naučiti? Odvojite vrijeme da se prijavite za predavanje ili pročitate knjigu koja skuplja prašinu na vašoj polici. Hranjenje uma može vam pomoći da pronađete novu inspiraciju.

Ultra magazin

Rak

Brojite svoje blagoslove i proslavite svoj jedinstveni niz talenata. Aktivirajući vašu drugu kuću udobnosti, finansija i vrijednosti, pun mjesec stavlja naglasak na sve, od vaših navika potrošnje do vaših sposobnosti zarađivanja novca. Ovo je vrijeme da razmislite da li vaša ulaganja imaju pravu vrijednost i da li su u skladu s vašim budućim vizijama. Ako ste se previše upuštali u ovisnost o online kupovini ili se nesvjesno upoređivali s ljudima koje pratite na društvenim mrežama, Sunce i Pluton u Vodoliji čini vašu malu tajnu još težom za ignorisanje. Prihvatate novu eru veće stabilnosti. Pun mjesec u Lavu aktivira vašu drugu kuću za život, udobnost i samopouzdanje, donoseći važnu promjenu u načinu na koji se izdržavate. Možda prihvatate unapređenje ili primate sredstva ili neki drugi oblik podrške iz vanjskog izvora. Možda ćete se takođe osjećati pozvanim da uložite svoje resurse u jedan od svojih snova za budućnost i napravite prvi korak ka ostvarenju cilja. U isto vrijeme, međutim, možete imati trenutak spoznaje koliko ste daleko stigli – i pronaći dublji nivo povjerenja u vlastite talente. Napravite listu svojih karakteristika i vještina, koje vam daju samopouzdanje. Napišite je na post-it ceduljici i stavite je na ogledalo u kupatilu da vam služi kao dnevni podsjetnik.

Lav

Ovo je vaš vlastiti sjaj punog mjeseca, zato računajte na to! Uprkos tome što se osjećate ugodno kao i uvijek pod svjetlima reflektora, ovaj pun mjesec u vašem znaku označava period proslave, završetka i emocionalne kulminacije. Nazdravite svojoj autentičnosti, hrabrosti i čistoj snazi ​​volje, jer su vaša lična i profesionalna postignuća vrijedna slavljenja. Srećni Jupiter donosi proširenje i priliku u vaš profesionalni život, ali uticaj Plutona u Vodoliji mogao bi objasniti zašto odjednom dovodite u pitanje svoju ulogu u određenoj zajednici. Razmislite za šta se zalažete dok ulazite u ovaj novi identitet. Vaš identitet prolazi kroz trenutak metamorfoze. Pun mjesec, u vašem znaku, kreće se kroz vašu prvu kuću ega, novih početaka i ličnih ciljeva. Ovo je vaš godišnji poziv da napustite stare verzije sebe i približite se svom autentičnom ja. Mogli biste se usavršavati lično ili profesionalno, a to može uticati na način na koji se pojavljujete u svijetu – i na prirodu vaših bliskih odnosa. Održite simboličnu sahranu za sve prethodne verzije sebe. Napišite pismo svojim starim lekcijama, greškama i iskustvima i zahvalite im što su dali sve od sebe sa vještinama i informacijama, koje ste imali u tom trenutku. Prepoznajte svoj vlastiti rast i identifikujte načine na koje ste spremni da se razvijate.

Pročitaj

Djevica

Često ste iritirani kada su u pitanju vaše emocije, ali vaš proces ozdravljenja zahtijeva određenu količinu oslobađanja. Ovo je posebno važno uzeti u obzir kada pun mjesec osvjetljava vašu 12. kuću tajni, predaje, skrivenih planova i obrazaca samosabotaže. Ako ste nesvjesno zanemarivali svoje unutrašnje dijete ili možda davali energiju koja vam nije uzvraćena, dani kada ste žrtvovali svoju sreću zarad drugoga su odbrojani. Srećom, novootkriveni sistem vjerovanja i osjećaj svijesti su razlog za slavlje. Uzbudljiva prilika je možda na horizontu, ali će zahtijevati fino podešavanje vaših svakodnevnih navika i rutine. Pun mjesec u Lavu slijeće u vašu 12. kuću iscjeljenja i samoće, usmjeravajući vašu pažnju na negativan razgovor sa sobom ili ograničavajuće obrasce koje ćete možda morati prekinuti da biste postigli svoje ciljeve. Ovo je usklađeno vrijeme za restrukturiranje vaših svakodnevnih zadataka na način koji vaše mentalno zdravlje stavlja na prvo mjesto – kao što vam vaša prirodna sklonost može sugerisati. Obavezno vodite računa o informacijama koje vam dolaze iznenada ili u snu ili meditaciji, jer je vaša intuicija trenutno posebno oštra. Odaberite neku praksu, rituale ili navike i posvetite joj se sljedećih 30 dana – čak i ako je riječ o samo dvije minute dnevne meditacije ili jutarnjem rastezanju ili vježbanju. Gledajte kako se vaš svijet transformiše dok njegujete svoj odnos sa svojom intuicijom.

Ultra magazin

Vaga

“Nema novih prijatelja” više ne mora biti vaš omiljeni tekst. Naprotiv, s punim mjesecom koji puni vašu 11. kuću asocijacija, zajednice i individualne slobode, ohrabreni ste da otvorite svoje srce i istražite druge načine povezivanja i angažmana sa svojom zajednicom i ostatkom društva. Bilo lično ili profesionalno, uticaj Sunca i Plutona u Vodoliji istovremeno otkriva mračnije aspekte vašeg identiteta i samoizražavanja. To može uključivati ​​strah od odbacivanja ili neutaživu potrebu da se pobunite protiv svojih kolega ili prijatelja. Ima razloga za slavlje! Pun mjesec obasjava vašu 11. kuću snova, podrške, prijateljstva i zajednice. Cilj koji ste sebi postavili može se ostvariti, ili je možda neko spreman ozbiljno uložiti u neku od vaših ideja. Ova lunacija takođe može izazvati dramu u vašem društvenom krugu ili romantičnom životu. Informacije koje su prethodno bile skrivene ili držane u tajnosti mogu biti otkrivene, ali u tom procesu neke od vaših veza mogu se produbiti. Takođe, razmišljate o tome ko ste i zbog čega se osjećate viđenim i cijenjenim i radite na kultivisanju tog osjećaja pripadnosti. Koristite energiju ovog punog mjeseca da se povežete s ljudima koji dijele slične vrijednosti i interese kao i vi. Ulaganje u vašu zajednicu može vam donijeti dublji osjećaj cjelovitosti.

Škorpija

Pokažite svoje talente. Pun mjesec dotiče vašu javnu 10. kuću autoriteta, karijere i ugleda u svijetu, što bi profesionalnom poduhvatu moglo donijeti puni krug u tom procesu. Nije da vam treba izgovor da proslavite svoja nedavna dostignuća, ali ovaj pun mjesec vas ohrabruje da priznate koliko ste daleko stigli otkako ste počeli. Važne odluke se stavljaju na sto sa Merkurom i Marsom u Jarcu, posebno u vezi sa vašom ulogom u profesionalnoj mreži. Ako previše razmišljate o svojoj tituli na radnom mjestu, razmislite o tome kako bi vaša rana iskustva s porodicom mogla uticati na vaš proces donošenja odluka. Vrijeme je da se bacite u centar pažnje. Pun mjesec ide u vašu 10. kuću postignuća, naslijeđa i javnog ugleda, što može označiti važan trenutak za jedan od ličnih ili profesionalnih ciljeva koje ste sebi postavili. Saradnje iz snova, ugovori i projekti mogu biti u početnoj fazi ili možda vidite rezultate svojih napora. Privlačite pažnju i priznanje, pa je sada vrijeme da se zalažete za ono što zaista želite i podijelite važne vijesti sa svojim prijateljima, obožavateljima ili porodicom. Napišite listu od tri velika cilja koja biste željeli postići u narednom periodu, kao i listu od tri cilja koja ste sebi postavili nekad ranije. Kako su se vaši ciljevi razvijali tokom vremena?

Strijelac

Nikada niste oklijevali da gledate sa svjetlije strane, ali to ne znači uvijek da ste realni. Januarski pun mjesec donosi jasnoću i završetak u vašu devetu kuću obrazovanja, zakona i samootkrića, naglašavajući sve, od vašeg ličnog rasta do vašeg novootkrivenog pogleda. Pun mjesec će se takođe suočiti sa vašim nebeskim vladarom, Jupiterom, pa je važno da budete skromni i da ne zagrizete više nego što možete da sažvaćete. Vođenje s integritetom ključ je vašeg uspjeha, zato prihvatite ovo novo putovanje s optimizmom i praktičnošću. Oni u vašem neposrednom okruženju mogu, ali ne moraju biti složni s ovim novim poduhvatom, i to je u redu. Važne informacije koje ste čekali mogle bi stići oko ovog punog mjeseca, dok se kreće kroz vašu devetu kuću ekspanzije, filozofije, putovanja, perspektive i učenja. Kako učite nove stvari, vaša perspektiva svijeta i vlastite budućnosti mogu se promijeniti. Možda ćete osjetiti i iskru inspiracije da krenete ka novom cilju i spremni ste da formulišete posvećeni plan kako biste ovu želju oživjeli. U skladu s vašim duhom avanture, možda ćete u narednim mjesecima uključiti više putovanja ili neuobičajenih iskustava u svoj svakodnevni život. Posvetite se jednoj novoj navici. Čak i ako vam se čini da nije povezano s ciljem koji ste postavili, uvođenje nove navike u vašu rutinu može dovesti do više strukture i dosljednosti tokom vremena u drugim područjima vašeg života.

Ultra magazin

Jarac

Temelj vaših intimnih zajednica je pod reflektorima mjeseca. Lebdeći iznad vaše osme kuće dugova, zajedničke imovine i razmjene energije, ovaj pun mjesec podiže svijest o autentičnosti vaših veza i da li su one u skladu s osobom koja zaista jeste. Bilo emocionalno ili finansijski, važno je razmisliti o kredibilitetu svojih investicija i vezanosti, posebno onih zasnovanih na osjećaju ponosa. Sa Suncem i Plutonom u Vodoliji, mogli biste se suočiti i sa osnovnim problemom oko vaših osnovnih vrijednosti i želje za potvrdom od strane vaših kolega i prijatelja. Možda preuzimate novi ugovor ili obavezu, ili možda prekidate jedan odnos. Pun mjesec u Lavu slijeće u vašu osmu kuću zajedničkih resursa, investicija i ranjivosti, potencijalno prebacujući vaš odnos u dug. Možda razgovarate o novcu ili finansijskim izgledima sa romantičnim partnerom ili je neko spreman da uloži značajna sredstva u neku od vaših kreativnih potraga, obilježavajući trenutak slavlja i dublji osjećaj sigurnosti. Emocionalno, takođe ste spremni da se oslobodite teških uspomena iz prošlosti koje su vam možda smetale u vašoj radosti i sposobnosti da se povežete sa sadašnjim trenutkom. Postoje li ugovori ili obaveze u koje ulažete dosta vremena i energije i koji više ne izgledaju usklađeni? Držite se od straha? Ako je moguće, razmislite o okončanju ovih obaveza ili otvorenog razmatranja zašto se investicija trenutno ne čini vrijednom.

Vodolija

Uprkos tome što ste vazdušni znak koji voli slobodu, vaša partnerstva u ovom trenutku imaju prednost. Sa mjesecom koji obasjava vašu sedmu kuću obaveza, kompromisa i značajnih drugih, ugovorni sporazum bi mogao napraviti puni krug, bilo lično ili profesionalno. Inače, nešto zahtijeva vašu punu pažnju ili, u najmanju ruku, drugi pogled. Sunce i Pluton su takođe u vašem znaku, što može govoriti o vašoj ulozi u zajednici i kako se ona transformisala. Iz ovoga bi takođe mogao proizaći dugo očekivani razgovor, ali s Merkurom koji sjedi blizu Marsa, takođe se stvara napetost. Možda imate velike vijesti za podijeliti u vezi sa svojim ličnim životom. Pun mjesec obasjava vašu sedmu kuću partnerstva jedan na jedan, donoseći prekretnicu u vašim najbližim vezama. Možda odlučite preduzeti uzbudljive sljedeće korake s romantičnim ili poslovnim partnerom poput potpisivanja novog ugovora ili zajedničkog useljenja. Ili možda odlučite da napustite vezu koju ste prerasli. Ove promjene u vezama će vremenom dovesti do dubljeg osjećaja samopouzdanja i stabilnosti. Govorite ono što vam je na srcu. Sada je vrijeme da vodite razgovore koje ste izbjegavali ili podijelite kako se zaista osjećate. Vaša ranjivost će vas na kraju približiti ljudima koji vam najviše pružaju podršku u životu.

Ribe

Vaši naporni dani uzastopnog rada nisu za one sa slabim srcem, ali ste se borili kroz ovaj težak period. Bilo lično, profesionalno ili kada su u pitanju vaše zdravstvene navike, ovaj mjesec vas poziva da prepoznate i slavite svoju hrabrost i dosljednost. Vi ste arhitekta svog života, ali davanje prioriteta vašoj rutini njege o sebi je ključno za vaš uspjeh i dobrobit. Ovo se posebno odnosi na Sunce i Pluton u Vodoliji, jer biste se nesvjesno mogli osjećati obaveznim da ugodite i budete na usluzi svojoj zajednici. Ne gubite ravnotežu. Ključne komponente vašeg svakodnevnog života se možda mijenjaju. Pun mjesec aktivira vašu šestu kuću navika, zdravlja, odgovornosti i rutine. Možda pređete sa radnog vremena od 9 do 5 do odluke da se bavite karijerom slobodnjaka, ili počnete da radite ujutro, a ne uveče. U svakom slučaju, promjena će uključivati ​​zamjenu obrazaca ili ponašanja i rituala, koji bolje podržavaju vaše cjelokupno blagostanje i stavljaju vas na put prema životu koji želite živjeti. Razmazite se. Koristite energiju punog mjeseca kako biste se pobrinuli za svoje fizičko, mentalno i duhovno blagostanje. Odvojite vrijeme da odredite prioritete za sebe i svoje potrebe. Ne samo da će vas obnoviti, već će vam pomoći i da postignete više od onoga što želite na duge staze.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum