Trenutno čitaš
7 stvari sa kojima se treba upoznati svaka modno osvještena osoba u 2024. godini

7 stvari sa kojima se treba upoznati svaka modno osvještena osoba u 2024. godini

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Moda se neprestano mijenja, a nove godine i nove sezone donose sa sobom svježe trendove i komade koji dominiraju stilom. Ako želiš pratiti trendove i izgledati cool, evo sedam stvari koje će obilježiti modnu scenu u 2024. godini.

Jakne sa šalovima

Jakne s šalovima postale su pravi hit, kombinujući stil i praktičnost. Postoje već neko vrijeme sa Toteme verzijama koje su posebno pokrenule trend. Trend sada razvija u više verzija nalik na ogrtače i kožne stilove dizajnera, uključujući Phoebe Philo i Bottega Veneta, tako da očekujemo da će ovaj trend još više rasti.

Pripijeni blejzeri

Nakon ere prevelikih blejzera, dolazi vrijeme pripijenih blejzera. Proporcije se menjaju, a ovaj prikladniji stil postaje sve popularniji među modno osvješćenim pojedincima.

blejzeri
Foto: Zara

Satovi sa kožnim remenom

Satovi su ponovno u centru pažnje, a posebno su traženi oni s kožnim remenom. Brendovi kao što su Patek Philippe Golden Ellipse, Cartier Tank Louis i Jaeger-LeCoultre Reverso donose sofisticirane modele koji su pravi izraz stila i luksuza.

satovi
@emilyoberg

Trake za glavu

Pristupačan modni dodatak koji osvježava izgled je traka za glavu. Ovo je vrhunski komad koji dodaje dozu lakoće i stila svakoj odevnoj kombinaciji.

traka za glavu
@voguebeauty

Špicaste baletanke

Najdominantniji oblik obuće za 2024. su špicaste baletanke koje su izrađene u obliku slova V duž stopala. The Row, Saint Laurent i Toteme imaju verzije u svojim kolekcijama što još više popularizuje modni komad.

Pročitaj

špicaste baletanka
@endlesslyloveclub

Kaputi od vještačkog krzna

Estetika “mafijaške supruge” već neko vrijeme osvaja modnu scenu, a dramatični kaputi od vještačkog krzna, starinskog krzna ili striže postaju ključni dio ovog stila.

bunda od vještačkog krzna
@sylviemus_

Acetate aviator sunčane naočare

U svijetu sunčanih naočara, trend su Acetate aviator. Ovaj sportski oblik pruža modernu i svježu verziju klasičnih pilot naočara, čineći ih manje uobičajenima od tradicionalnih modela sa žičanim okvirom.

Acetate Aviator
@bresac__

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum