Trenutno čitaš
Video klipovi koji nam tope srce – 1 čovjek i 3 mačke na putovanjima svijetom

Video klipovi koji nam tope srce – 1 čovjek i 3 mačke na putovanjima svijetom

Vlasnici kućnih ljubimaca svoje krznene pratitelje, smatraju dijelom svoje porodice i to je razlog zašto ih vode svuda sa sobom. Od planiranja odmora s njima do odvođenja kućnih ljubimaca u restorane, kafiće, na filmske večeri, oni nikada ne propuštaju priliku da učine da se njihovi krzneni prijatelji, osjećaju lijepo i posebno. Baš kao ovaj čovjek koji je poveo svoje 3 mačke na kafu u New Yorku.

instagram.com/spongecake_thescottishfold

Ovaj čovjek koji svuda vodi svoje 3 mačke, čak je i zabilježio trenutke pune ljubavi i podijelio ih na internetu u obliku videa. I kao što se i očekivalo, video je postao viralan na internetu i mogao bi nas rastopiti srca od slatkoće.

instagram.com/spongecake_thescottishfold

Video je podijeljen na Instagram profilu spongecake_thescottishfold, posvećenom mačkama po imenu Sponge Cake, Mocha i Donut. Viralni video počinje ispisanim tekstom, “Kako je to biti na kafi sa svojim mačkama u New Yorku?” Zatim video prikazuje mačke, kako njuše kroasan i istražuju kafić. Pred kraj videa počaste se svojim omiljenim poslasticama i zadrijemaju.

Otkako je podijeljen, video je do sada prikupio više od 5 miliona pregleda i mnoštvo komentara. Evo kako su ljudi reagiovali na video: “Sačuvajte mjesto i za mene!”, “Žive svoj san”, “Da, moj mačak bi odmah pobjegao istražiti cijeli grad”, “Sljedeći život ću biti mačka, bez stresa samo mjau mjau u New Yorku,” “Moj se sin smijao – od svih turističkih mjesta, želim vidjeti mačke!”. To su samo neki od divnih i pozitivnih komentara na ovaj video, a ima ih još mnogo. Zaprati avanture ove 3 mačke i uživaj, neka ti ovi video klipovi poprave dan.

instagram.com/spongecake_thescottishfold

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum