Trenutno čitaš
U tihom šapatu rijeke Une žive uspomene na “naša dobra vremena”

U tihom šapatu rijeke Une žive uspomene na “naša dobra vremena”

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Jelen pivo je uvijek tu da upotpuni naše proslave, druženja, događaje, da bude dio naše svakodnevice i trenutaka koji se ne zaboravljaju. Zbog toga je ove godine omiljeni pivski brend pokrenuo kampanju “Za naša dobra vremena” u kojoj nas podsjeća zašto treba da volimo svoju zemlju, budeći tako uspomene na najljepše momente života.

 Na svom emotivnom putu kroz našu divnu zemlju nova kampanja omiljenog piva, povela nas je do rijeke Une na čijim obalama uvijek imamo razloga za smijeh i sreću.

Smaragdna Una je mjesto čije obale pamte mnoge legende, bajkovite priče, ljubavne sastanke, srećna druženja sa voljenima i nezaboravne trenutke sa najmilijima. Una je čarobna, a u njenim vodama, u njenom gromkom zvuku i tihom šapatu žive uspomene na “naša dobra vremena”.

Ako postoji magično mjesto u stvarnosti onda je to Una i njene obale, a kraj ove rijeke ušuškao se i Novi Grad koji se može pohvaliti jednim od najljepših ušća, mjestom gdje se spajaju krajiške ljepotice Una i Sana. Ušće ove dvije rijeke i kupališta koja krase čitav Novi Grad su mjesta gdje uvijek imamo razloga da se vratimo i ostanemo, mjesta druženja vrijednih, dobrih i srčanih ljudi koji na ovoj rijeci dijele emotivne i srećne trenutke. Una čuva najljepše trenutke prošlosti, ali ovdje se uvijek nađe vremena za nova okupljanja i nazdravljanje svakom novom danu stvarajući nove pozitivne priče i ideje.

Una je utočište kada želimo pobjeći od ubrzanog života, jer lako uplovimo u mir ove smaragdne rijeke gdje vrijeme teče sporije i gdje pronađemo način da zaplovimo u trenutake sreće, koji čine život.

Pročitaj

Svi skriveni dragulji i čuvari najljepših trenutaka, podsjećaju nas zašto volimo našu zemlju, jer naša omiljena mjesta pamtimo po dobrim ljudima, smijehu, druženju, lijepim uspomenama. Upravo u mnogim od tih posebnih trenutaka, društvo nam pravi i Jelen pivo, koje čini neizostavan dio naših lijepih uspomena. U okviru ove kampanje, koja nas vodi u obilazak prekrasnih lokacija na kojima nastaju uspomene za cijeli život, omiljeni pivski brend je pokrenuo i nagradnu igru za svoje vjerne potrošače.

Nagradni fond je veoma impresivan: putovanje u Barselonu za dvoje, Iphone 14, Sony Play Station 5, Samsung Galaxy Smartwatch, Jelen frižider kao i brojne druge vrijedne nagrade, tako da razloga sa sreću i radost će sada biti još više. Pravila za učestvovanje su jednostavna: kupi bilo koja dva Jelen piva, pošalji SMS na broj 091 212 408 sa podacima: broj fiskalnog računa, ime i prezime, grad ili se besplatno prijavi popunjavanjem prijave. Trajanje nagradne igre je od 17.07 – 17.09.2023. godine.

Uz brend Jelen pivo, neka ovo ljeto bude vrijeme stvaranja novih dragocjenih uspomena i vrijeme nazdravljanja “za naša dobra vremena” s najmilijima, koja se nikada ne zaboravljaju i koja nam griju srce i sa sjetom se pamte. Pogledajte inspirativan video:

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum