Trenutno čitaš
Otkrij najnovije trendove tetovaža i inspiriši se za svoj ukras na tijelu

Otkrij najnovije trendove tetovaža i inspiriši se za svoj ukras na tijelu

tetovaža

Tetovaža je savršen način za osvježavanje i izražavanje individualnosti. Prošle godine su dominirale apstraktne tetovaže, ali 2024. godina donosi nove trendove – realistične stilove, tetovaže prstiju i još mnogo toga. 

Ako si u potrazi si za inspiracijom za sljedeću tetovažu ili ipak želiš da uradiš svoju prvu tetovažu, donosimo ti ideje.

Patchwork tetovaže su posebno popularne, stvarajući utisak naljepnica na koži. One nude raznolikost dizajna bez potrebe za jedinstvenom temom, čineći ih sjajnim izborom za one koji traže nešto drugačije od tradicionalnih tetovaža. Ove tetovaže izgledaju sjajno na bilo kojoj lokaciji, poput prsa, leđa ili nogu.

Ako voliš sitne tetovaže, ali bi radije zadržala svoj dizajn privatnim, mikro srca su odlična ideja. Tetoviraj se na neupadljivom mjestu poput potiljka ako ne želiš da tvoja tetovaža privlači pažnju. U suprotnom, odluči se za neko mjesto poput ruku ili podlaktica.

Možemo odabrati i moderne tetovaže poput Hailey Bieber. Tetovaže na prstima definitivno dominiraju. Sve češće vidimo prekrasno tetovirane ruke ili prste.

Tetovaža ptica je među najpopularnijim izborima. Mogu biti jednostavne i apstraktne ili velike sa mnogo detalja.

Tetovaža na donjem dijelu leđa postala je sjajan izbor za ukras na tvom tijelu koji možeš pokazati na zabavan, seksi način ili lako sakriti.

Citati kao tetovaže popularni su sa razlogom: ljudi često vole značenje iza njih. Pošto riječi mogu imati značajnu težinu, ovakve tetovaže omogućavaju nešto jednostavno i slatko, ali i vrlo značajno. Mogu se kretati od imena voljene osobe do dnevnog podsjetnika, u raznim fontovima kako bi dizajnu dodali dašak osobnosti.

Popularni trend tetovaža iz 90-ih koji se ponovno pojavljuje su dizajni leptira. Ova tetovaža nakratko je izašla iz mode, ali to se mijenja, jer se tetovaže sa dizajnom leptira počinju prepoznavati kao klasika.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum