Trenutno čitaš
Taylor Swift oborila rekord i najavila novi album

Taylor Swift oborila rekord i najavila novi album

Taylor Swift

Taylor Swift je osvojila Grammy za najbolji pop vokalni album za “Midnights” i, u svom govoru, najavila je svoj sljedeći studijski album, “The Tortured Poets Department”, koji izlazi 19. aprila.

„Ok, ovo je moj 13. Grammy, što je moj srećni broj. Ne znam da li sam vam to ikada rekla”, našalila se tokom svog govora. Taylor Swift je prva muzičarka koja je do sada 4 puta osvojila nagradu “Album godine” na dodjeli Grammy nagrada.

“Sve što želim je da nastavim da budem u stanju da radim ovo. Toliko to volim. To me čini srećnom. Nevjerovatno me oduševljava to što neke ljude čini srećnim, koji su takođe glasali za ovu nagradu. Sve što želim je da nastavim ovo raditi”, izjavila je ona preuzimajući nagradu.

Pročitaj

Getty Images for The Recording A

“Želim da kažem da radim sa jednim od mojih najboljih prijatelja, koji nije samo jedan od mojih najboljih prijatelja, već i producent koji se pojavljuje jednom u generaciji. To je Jack Antonoff. tako sam sretna. I naš inženjer zvuka, Laura Sisk. Želim da se zahvalim Serbanu Ghenei, Semu Dewu, Sounwaveu”, nastavila je Taylor.

Getty Images

“Lana Del Rey, koja se krije, ali mislim da toliko umjetnica ne bi bilo tu gdje jesu i ne bi imalo inspiraciju koju imaju, da nije bilo posla koji je radila. Mislim da je ona umjetnica koja je naslijeđe, legenda u najboljim godinama. Tako sam sretna što te poznajem i što sam ti prijatelj. Voljela bih da vam kažem da je ovo najbolji trenutak u mom životu, ali osjećam se srećno kada završim pjesmu ili kada pravim muzički spot ili kada vježbam sa svojim plesačima i bendom ili se spremam da odem u Tokio da sviram nastup. Sve što želim je da nastavim ovo raditi. Hvala vam puno što ste mi pružili priliku da radim ono što toliko volim. Oduševljena sam. Hvala puno”, rekla je Taylor Swift na 66. dodjeli Grammy nagrada.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum