Trenutno čitaš
Celine Dion je bila iznenađenje večeri na dodjeli Grammy nagrada 2024 – Ovo je njen prvi izlazak u javnost nakon dijagnoze bolesti

Celine Dion je bila iznenađenje večeri na dodjeli Grammy nagrada 2024 – Ovo je njen prvi izlazak u javnost nakon dijagnoze bolesti

Celine Dion se prvi put pojavila u javnosti sinoć na dodjeli Grammy nagrada, nakon što je 2022. godine, objavila da ima dijagnozu rijetkog neurološkog poremećaja. 

Nakon što je Celine Dion odustala od nastupa 2022. godine, navodeći svoju dijagnozu rijetkog neurološkog poremećaja sindroma “ukočene osobe”, fanovi nisu znali kada će sljedeći put vidjeti slavnu pjevačicu.

Amy Sussman/Getty Images

To je učinilo njeno nenajavljeno pojavljivanje na Grammy-ju 2024. još značajnijim dok se pripremala da uruči najpoželjniju nagradu večeri. Obučena u blijedoružičastu Valentino haljinu i narandžasti kaput, stilizovan od strane takođerlegendarnog Law Roacha, Celine Dion je izašla uz melodiju svog hita “The Power of Love”.

Pročitaj

KEVIN MAZUR/GETTY

“Kada kažem da sam srećna što sam ovdje, zaista to mislim iz srca. Oni koji su imali dovoljno blagoslova da budu ovdje na dodjeli Gremi nagrada nikada ne smiju uzimati zdravo za gotovo ogromnu ljubav i radost koju muzika donosi u naše živote i ljudima širom svijeta. I sada mi je velika radost uručiti nagradu Grammy nagradu”, rekla je Celine Dion.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum