Trenutno čitaš
Taylor Swift debituje novu verziju ‘Look What You Made Me Do’ u teaseru za ‘Wilderness’

Taylor Swift debituje novu verziju ‘Look What You Made Me Do’ u teaseru za ‘Wilderness’

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Prime Video je objavio potpuno novi teaser za nadolazeću seriju, Wilderness, u kojoj glume Jenna Coleman i Oliver Jackson-Cohen.

Psihološki triler baziran je na istoimenom romanu BE Jonesa iz 2019. godine i prati par Willa (Jackson-Cohen) i Liv (Coleman) dok kreću na put koji će promijeniti njihove živote nakon što Liv sazna da Will ima aferu.

Ali osim što nam nudi prvi pogled na dramu koja dolazi, teaser takođe označava veoma posebnu priliku na potpuno drugačiji način. Ponovo snimljena verzija pjesme ‘Look What You Made Me Do’ Taylor Swift čuje se po prvi put u novom Wilderness teaseru i daje nam prilično tačnu pretpostavku o nekim jezivostima i dramama koje dolaze.

Prema Prime Video-u, ponovo objavljena pjesma je korištena da odražava “Livinu transformaciju nakon što se njeno navodno ‘srećno zauvijek’ brzo pretvori u živu noćnu moru kada otkrije da njen suprug Will ima aferu”.  Prime Video je takođe otkrio da će ‘Look What You Made Me Do (Taylor’s Version)’ biti pjesma uvodne najave za triler seriju, koja bi trebala biti objavljena u septembru.

Što se tiče Wilderness, novi teaser poster za seriju takođe otkriva ponešto o tome šta dolazi jer vidimo Liv s rukama na Willovim leđima, a tekst na posteru glasi: “Pogledajte šta ju je natjerao da uradi.”

Pročitaj

Prime video

Prema sinopsisu za Wilderness: “Liv saznaje da je Will vara, a njeno slomljeno srce brzo je praćeno još jednom emocijom: bijesom. Par kreće na putovanje po Americi o kojem je Liv oduvijek maštala, od Grand Canyona pa preko Yosemitea, prije nego što završi sa hedonističkim vikendom u Las Vegasu. Za Willa, to je šansa da se iskupi; za Liv, to je sasvim drugačija perspektiva – krajolik u kojem se nesreće događaju cijelo vrijeme. Savršeno mjesto za osvetu. Pogledajte šta ju je natjerao da uradi…”

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum