Trenutno čitaš
5. februar je najslađi dan u godini! Proslavi Svjetski dan Nutelle u bh. shopping centrima!

5. februar je najslađi dan u godini! Proslavi Svjetski dan Nutelle u bh. shopping centrima!

Svima omiljeni namaz od čokolade i lješnika slavi svoj dan svakog 5.februara. To je idealna prilika da ljubitelji poznate Nutelle probaju nove recepte sa omiljenim kremom, i podijele ih na društvenim mrežama. 

Poznati brend Nutella je nastao 1964. godine i od tada ga obožavaju i veliki i mali širom svijeta, i naizostavan je dio svake porodične trpetze. 2007. godine, američka blogerka Sara Rosso je spontano okupila globalnu zajednicu Nutelle i pokrenula slavljenički dan. Svjetski Nutella dan je danas globalni fenomen koji već 15 godina spaja hiljade obožavalaca koji dijele svoje Nutella priče i recepte širom svijeta.

Svjetski dan Nutelle
Foto: Ferrero

Pridruži se obilježavanju ovog slatkog dana na specijalnoj proslavi Svjetskog Nutella dana širom Bosne i Hercegovine.: 4. februara u Mepas Mallu u Mostaru, te 5. februara u shopping centrima Alta u Sarajevu i Delta u Banjoj Luci.

Događaji se u svim gradovima održavaju od 11 do 13 časova.

Pročitaj

Poznati i omiljeni gastronomi, Miran Karić u Sarajevu, Adi Bebanić u Mostaru i Maja Gojić u Banjoj Luci, dočekaće te sa čuvenim palačinkama po Nutella receptima. Slatki čoko miris će te lako namamiti u shopping centre na ovaj event, samo pusti da te čula vode.

Srećan Svjetski Nutella dan!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum