Trenutno čitaš
Sve što znamo o Suits spinoffu: Suits L.A.

Sve što znamo o Suits spinoffu: Suits L.A.

suits

Franšiza Suits se nastavlja sa potpuno novim spinoffom. Pod nazivom Suits L.A., nadolazeća serija biće smještena u isti univerzum kao i originalna pravna drama s potpuno novom glumačkom postavom.

Vijest o nadolazećem spinoffu stigla je ubrzo nakon što je originalna serija Suits doživjela ogroman preporod na Netflixu. Nakon što se pojavila na streameru u junu 2023., serija s Patrick J. Adamsom i Meghan Markle u glavnim ulogama postavila je novi rekord kao najgledaniji naslov za striming skoro četiri godine nakon finala serije.

ROBERT ASCROFT/USA NETWORK/NBCU PHOTO BANK/NBCUNIVERSAL VIA GETTY

Serija, koja je pratila podvige Adamsovog lika Mikea Rossa, koji je uspio pronaći put do posla advokata uprkos tome što nikada nije pohađao pravni fakultet, emitovana je od juna 2011. do septembra 2019. Suits je ranije imao još jedan spin-off naslovljen Pearson u kojem glumi Gina Torres.

O čemu je Suits L.A.?

Kao što novi naslov sugeriše, serija će se odvijati u Los Anđelesu i sadržaće potpuno novi set likova. Prema zvaničnom sinopsisu, serija prati bivšeg federalnog tužioca iz New Yorka po imenu Ted Black, koji je “iznova osmislio sebe kao predstavnika najmoćnijih klijenata u Los Angelesu”.

„Njegova firma je u krizi i da bi opstao mora da prihvati ulogu koju je prezirao tokom čitave svoje karijere. Ted je okružen zvjezdanom grupom likova koji testiraju svoju lojalnost, dok ne mogu a da ne pomiješaju svoj lični i profesionalni život. Sve se ovo dešava dok se događaji od prije mnogo godina polako raspliću zbog kojih je Ted ostavio iza sebe sve koje je volio.

MICHAEL KOVAC/GETTY, UNIQUE NICOLE/FILMMAGIC, JB LACROIX/WIREIMAGE

Stephen Amell predvodiće glumačku ekipu kao Ted Black. Otkako je najavljen njegov kasting u februaru 2024. godine, najavljeno je nekoliko drugih zvijezda, uključujući glumca Josha McDermitta kao Stuarta Lanea, suosnivača Black Lane Law, i Lexa Scott Davis kao Erica Rollins, zvijezda u usponu jake volje koja radi za Teda Blacka.

Pročitaj
jeremyallenwhitefinally

Iako serija uključuje potpuno nove likove, biće smještena u isti univerzum kao i originalna serija USA Network, što znači da postoji potencijal da se pojave likovi iz originalne serije Suits. Za sada nije potvrđen nijedan glumac, iako su mnogi članovi glumačke ekipe izrazili interesovanje za povratak, uključujući Adamsa.

Serija, koja je dobila pilot narudžbu u februaru 2024., trebalo bi da počne proizvodnju krajem marta u Vankuveru, Kanada. Serija još nema službeni datum izlaska, međutim, ako pilot krene u proizvodnju, Suits L.A. bi mogao biti objavljen negdje u sezoni 2024-2025.

Seriju će voditi kreator originalne serije Suits, Aaron Korsh. Pored pisanja pilota, Korsh će biti izvršni producent.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum