Trenutno čitaš
Sve što znamo o seriji Mr & Mrs Smith: Remake koji potpisuje Donald Glover

Sve što znamo o seriji Mr & Mrs Smith: Remake koji potpisuje Donald Glover

Prvobitno objavljen 2005. godine u režiji Douga Limana, Mr & Mrs Smith, u kojem glume Brad Pitt i Angelina Jolie, su ljubavni par koji tajno radi kao plaćene ubice, što je neobična karijera za neki par. Uprkos tome, uspjeli su održati relativno zdrav brak – sve dok im njihovi suprotstavljeni poslodavci ne zadaju da se međusobno ubijaju.

iako je bio relativno uspješan filmski hit, reputacija filma izvan platna možda je zasjenila njegove ludorije na ekranu, s Pitt i Jolie koji su započeli svoju ličnu vezu tokom snimanja filma. Sada, koncept je prepravljen i dobio je “nastavak” s Donaldom Gloverom i Mayom Erskine u glavnim ulogama.

Mr. and Mrs. Smith.
Foto: (Amazon Studios)

Kada izlazi serijal Mr & Mrs Smith?

Prime video Mr & Mrs Smith očekuje se 2. februara 2024. Snimanje Gloverove serije počelo je u ljeto 2022. godine, s tim da je serija prvobitno trebala da se pojavi na Amazonovom streaming servisu kasnije te godine. Ponovno pokretanje odloženo je za novembar 2023, ali je zbog holivudskih štrajkova ponovo odgođeno.

Foto: (Amazon Studios)

Radnja i glumci serije Mr & Mrs Smith?

Kao što je gore navedeno, Limanov originalni film Mr & Mrs Smith govori o bračnom paru koji glume Pitt i Jolie čiji zaplet nastaje nakon što im agencije za koje rade zadaju da se međusobno ubiju. Ubrzo, dvojac odlučuje da spusti oružje i rade zajedno kako bi zaustavili organizaciju koja stoji iza njihovih planiranih ubistava.

Verzija iz 2023, koju su zajedno kreirali Glover i Francesca Sloane, izgleda da će pratiti sličnu priču dok nas odvodi na nova i neočekivana mjesta – vjerovatno dovoljno da opravda niz različitih epizoda.

Foto: (Amazon Studios)

Prema službenom sinopsisu serije, “John i Jane Smith ulaze u novu fazu svog braka nakon što su pristali da rade kao špijuni za misterioznu agenciju.”

Pročitaj

Osim što je ko-kreirao seriju, Glover takođe igra ulogu Johna Smitha, a zvijezda PEN15 i Man Seeking Woman Maya Erskine glumi njegovu suprugu Jane. Erskine se pridružila projektu u aprilu 2022. nakon što je Phoebe Waller-Bridge odustala od projekta zbog „kreativnih razlika“ u septembru 2021.

Foto: (Amazon Studios)

Kada je Erskine zauzela njeno mjesto, uskoro su predstavljeni dodatni članovi glumačke ekipe, Paul Dano, John Turturro, Michaela Coel, Parker Posey i Wagner Moura. Sharon Horgan, Ron Perlman, Sarah Paulson i Alexander Skarsgård će se takođe pojaviti u seriji.

Najnoviji trejler za Prime Video serijal Mr & Mrs Smith objavljen je početkom januara 2024, samo nekoliko sedmica prije datuma lansiranja u februaru. Dvominutni trejler je pokazao vrlo specifičan skup momenata u vezi – onih koji uključuju metke, jurnjavu automobilom i akciju.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum