Trenutno čitaš
Miloš Biković se pridružuje trećoj sezoni serije „The White Lotus“

Miloš Biković se pridružuje trećoj sezoni serije „The White Lotus“

Nova sezona popularne serije “The White Lotus” dodaje nova glumačka imena, među kojima se ističe Miloš Biković, trenutno najveća srpska glumačka zvijezda, koja je ostvarila značajnu ulogu u jednom od najgledanijih filmova na ovim prostorima, “Južni vjetar”.

Pored Bikovića, nova imena su i Christian Friedel (“Zona interesa”, “Babylon Berlin”), Morgana O’Reilly (“Zle mame”, “Housebound”), Lek Patravadi (“In Family We Trust,” “Nang Nuan”) i Shalini Peiris (“The Ark,” “The Danny & Mick Show”) dugo očekivanoj novoj sezoni serije.

Treća sezona hit HBO serije dodala je nedavno šest novih članova glumačke ekipe. Novoj sezoni se pridružuju: Leslie Bibb („Iron Man“, „Jupiter’s Legacy“), Dom Hetrakul („Bangkok Dangerous“, „The Outrage“), Jason Isaacs („Harry Potter“ franšiza, „The Death of Staljin“) , Michelle Monaghan (“Gone Baby Gone”, “Kiss Kiss Bang Bang”), Parker Posey (“Best in Show”, “The Staircase”) i Tayme Thapthimthong (“Farang,” “Skin Trade”).

Dia Dipasupil / David Reiss / John Russo / Courtesy Image / Alexandra Arnold

Novi dodaci pridružuju se glumici Natashi Rothwell koja se vraća, za koju je Variety ekskluzivno izvijestio da će ponoviti ulogu Belinde u 3. sezoni.

Serija bi trebala početi s produkcijom u i oko Koh Samuija, Phuket, i Bangkoka na Tajlandu u februaru. Tačni detalji se čuvaju u tajnosti, osim činjenice da će pratiti novu grupu gostiju u odmaralištu The White Lotus.

“The White Lotus” se pokazao kao hit za HBO kada je debitovao 2021. Prva sezona, smještena na Havajima, dobila je 20 nominacija za Emmy i deset pobjeda, uključujući najbolju ograničenu ili antologijsku seriju. Drugi dio, koji je premijerno prikazan u decembru 2022. godine, a smješten je na Siciliji, zaradio je 23 nominacije za Emmy, uključujući najbolju dramsku seriju.

Pročitaj

Za novu sezonu, HBO se udružio s Turističkom upravom Tajlanda kako bi podržao snimanje i promociju trećeg dijela.

“Drago nam je što smo partneri s Turističkom upravom Tajlanda kako bismo ostvarili Mikeovu kreativnu viziju i prikazali sve što prelijepa zemlja Tajland može da ponudi, dok se sljedeća grupa gostiju prijavi u Bijeli Lotus,” rekla je Janet Graham Borba, izvršna direktorica potpredsjednik produkcije za HBO & Max.

Thapanee Kiatphaibool, guverner Turističke uprave Tajlanda (TAT) je dodao: „Čast nam je što je Amazing Thailand predstavljen kao lokacija za snimanje dugo očekivane predstojeće sezone ‘The White Lotus’. Egzotične prirodne ljepote kraljevstva, bogata istorijska mjesta i raznoliki pejzaži su savršeno okruženje za dijeljenje naše fascinantne kulture, fantastične kuhinje, vrhunske wellness i luksuzne ponude, i što je najvažnije naše ljude i tajlandsko gostoprimstvo. Tajland se dugo smatrao jednom od omiljenih svjetskih lokacija za snimanje. Projekst ‘The White Lotus’ sigurno će ojačati status kraljevstva kao poželjne destinacije za snimanje filmova i svjetionika turizma zasnovanog na iskustvu, inspirirajući još više posjetitelja Nevjerovatnog Tajlanda.”

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum