Trenutno čitaš
Stigli su novi, regionalni Trendovi 2023

Stigli su novi, regionalni Trendovi 2023

Young Lions
Young Lions

Novo izdanje portala Trendovi, iza kojeg stoji agencija Pioniri sa brojnim saradnicima i partnerima, upravo je objavljeno. Trendovi tradicionalno krajem svake godine donose bazu korisnog sadržaja, čiji su autori stručnjaci iz različitih industrija iz regiona, a kao poklon cijeloj komunikacionoj industriji i šire.

Trendovi 2023

Čitaoci na trendovi.co od sada mogu da pročitaju šta će to oblikovati 2023. godinu kada su u pitanju digitalni marketing, event industrija, tehnologija, PR, entertainment industrija itd, ali i u sledećim nedjeljama da uživaju u novim sadržajima, koji će biti dodavani.

Pored novih tema koje prirodno prate nove tendencije i promjene u pomenutim industrijama, značajna novina je što je ovogodišnje izdanje istovremeno i prvo regionalno. Ideja da projekat dobije i regionalne dimenzije postoji već neko vrijeme, a kroz saradnju sa partnerima koji su se iz regiona uključili ove godine – agencije 404, CTA komunikacije, Kontra i Play Team ta ideja je i realizovana. Na taj način čitaoci će imati priliku da dobiju uvid u nadolazeće trendove iz ugla tri tržišta – Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Trendovi 2023

Iza tekstova koji donose nove trendove i tendencije za 2023. iz oblasti komunikacija i drugih industrija, pored novih regionalnih partnera, stoje i autori iz agencije Pioniri, portala Netokracija, agencije Represent Communications i Smart Plus Research, InStore Media, kao i autorke Miljana Nikodijević, Katarina Šonjić i Gorana Risteski. Tu su još i čitaocima Trendova dobro poznati autorke i autori Milorad Milovanović poznatiji kao Deda Milorad, Una Kostandinović (Pola kile digitala), Maja Grbović iz kompanije Mercator-S, Digitalk odnosno Vladimir Kovač i Kontra izdavačka kuća.

Pročitaj
svijeća od kore narandže

Svi tekstovi očekuju te na portalu trendovi.co i dostupni su tokom cijele godine.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum