Trenutno čitaš
Emina Jahović novim singlom „Slagaću vas sve“ oduševila publiku

Emina Jahović novim singlom „Slagaću vas sve“ oduševila publiku

Kantautorka Emina Jahović novim singlom „Slagaću vas sve“ oduševila je publiku i najavila novi album, koji će ujedno biti i njen veliki povratak na regionalnu muzičku scenu. Emina je 15. jaunara proslavila rodjendan, a tog datuma najavila je početak novog životnog, ali i muzičkog poglavlja.

yaemina

Fanovi su oduševljeni novim singlom pjevačice, a ispod Youtube videa su se nizali pozitivni komentari i zaključak da Emina nikad bolje nije izgledala. Snažna poruka pjesme i neobičan spot naišli su i na pozitivne komentare mnogobrojnih kolega sa estrade.

Emina kaže da je ovom pjesmom otvorila dušu, kao i da je konačno ušla u životnu fazu u kojoj se oslobodilastraha da njene pjesme ‘treba’ da se svide svima. Istakla je da je ovo njen najkreativniji period ikada.

Ono što je protekla godina naučila pjevačicu (ali i sve nas) je strpljenje, a pogotovo u sferi kreativnosti. Naučila je da skuplja materijal i radi na njemu, pa ga tek u određenom momentu podijeli sa svojom publikom. Mi ćemo samo dodati – bravo Emina!

Emina Jahović će novi singl WSlagaću vas sve“ izvesti 25. januara u sklopu MAC nagrada, a sama dodjela će se emitovati live u svih 6 država regiona.

Pogledaj novi video spot Emine Jahović.

Pročitaj

 

 

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum