Trenutno čitaš
Šta tranzit Venere u Strijelcu donosi tvom znaku zodijaka?

Šta tranzit Venere u Strijelcu donosi tvom znaku zodijaka?

Od 16. novembra do 10. decembra, ljupka Venera prelazi u Strijelca, promjenjivi vatreni znak, tranzit koji će fokus staviti na ljubav.  Kada Venera posjeti optimističnog Strijelca, sve nas to čini mnogo većim avanturistima u igri ljubavi.

Saznaj šta Venera u Strijelcu donosi tvom znaku zodijaka.

Ultra magazin

Ovan

Ljubav ne poznaje granice od 16. novembra. Dok zaljubljena Venera boravi u vašoj avanturističkoj devetoj kući do 9. decembra, mogle bi se pojaviti romantične mogućnosti izvan vaše zone udobnosti – ili zemlje u kojoj živite. Ako ste sami, budite otvorenog uma. Ne dozvolite da sitnica poput udaljenosti ili različitog porijekla stane na put istraživanju primamljive perspektive. Ako je iskra značajna, naći ćete način da to učinite. Ako ste već u vezi, ovaj ciklus Venere mogao bi uvesti novo poglavlje s vašim partnerom. Krenite na taj drugi medeni mjesec! Vaše samopouzdanje je veće nego inače, vaša želja za avanturom i uzbuđenjem je pojačana, a vaša povezanost s novim iskustvima je produbljena.

Bik

Zaljubljena Venera započinje svoju godišnju četvoronedeljnu turneju po vašem erotskom osmom polju. Ako ste već u vezi, stavite spavaću sobu visoko na svoju listu prioriteta između 16. novembra i 9. decembra. Samo zato što ste ušuškani u krevetu, ko kaže da sezona hibernacije zahteva da SPAVATE? Venera vas ohrabruje da pogledate svoje intimne veze kako biste utvrdili kojoj od njih treba više pažnje. Ovo je odlično vrijeme da se fokusirate na nova iskustva i avanture koje možete stvoriti sa svojim najmilijima!

Blizanci

Ljubavna planeta Venera prolazi kroz vaš sektor odnosa od 16. novembra do 9. decembra, obasjavajući vašu sedmu kuću partnerstava. Ako ste razmišljali o romantičnoj ili poslovnoj zajednici, prestanite razmišljati glavom i slušajte svoje srce. Ta unutrašnja mudrost vas neće odvesti na stranputicu tokom tranzita Venere u Strijelcu. Ako ste u vezi, mogli biste razmišljati o velikom skoku. Bilo da se radi o zajedničkom životu ili zajedničkom potpisivanju hipoteke, nemojte predugo razmišljati o stvarima ili biste mogli propustiti svoju šansu! Odvojite vrijeme za sebe, istražujući nove aktivnosti ili hobije koji oduševljavaju vašu dušu i rasplamsavaju vašu strast. Rad na svom odnosu sa samim sobom učiniće da budući odnosi lakše funkcionišu.

Ultra magazin

Rak

Dok zaljubljena Venera odlazi u vašu šestu kuću blagostanja od 16. novembra do 9. decembra, ljubav prema sebi pada pravo na vrh vaše liste prioriteta. S Venerom na vašoj strani naredne četiri sedmice, nema boljeg vremena za uspostavljanje novih zdravstvenih i fitness odluka. Počnite sada tako što ćete donositi pametne odluke kada je u pitanju vaše tijelo. Studije pokazuju da je potreban samo 21 dan da se uspostavi nova navika, a ovaj ciklus Venere može vam pomoći da započnete rutine koje su dovoljno dekadentne da se kategorišu kao rituali. Koncentrišite se na aktivnosti koje vam donose radost i odredite kako ih možete integrisati u svoj poslovniživot. Unošenje strasti u svoju karijeru potaknuće vas dalje ka uspjehu nego ikada prije.

Lav

Venera se spušta u vašu petu kuću ljubavi i zabave od 16. novembra do 9. decembra. Fokusirajte se na stvari koje volite da radite, na hobije koji vam donose radost i na veze zbog kojih se osećate sigurno i podržano. Ovo je i dobar period za promjenu stila, kupovinu, promjenu frizure.  Četiri sedmice tranzit Venere u Strijelcu je pun strasti, pa iskoristite sve prednosti.

Djevica

Od 16. novembra do 9. decembra, Venera pokreće svoju godišnju turneju kroz vašu četvrtu kuću, tjerajući vas da uredite svoj dom. Šta će biti potrebno da vaš prostor bude pravo slatko utočište kakvo bi trebalo da bude? Ovaj tranzit vam pomaže da se malo razvedrite, posebno u ljubavnim pitanjima. Skloni ste da stvari shvatate prilično ozbiljno kao perfekcionistička Devica kakva jeste, ali kada je Venera u Strijelcu, pozvani ste da se opustite i malo zabavite!

Ultra magazin

Vaga

Vaš kosmički čuvar, Venera, nastanjuje se u vašoj brbljivoj trećoj kući od 16. novembra do 9. decembra, pa će vaša ličnost biti još društvenija i vedrija nego inače. Ovo je vrijeme da iskoristite šansu i podijelite svoje kreativne misli i ideje sa svijetom. Vaš šarm i magnetizam će osigurati da budete shvaćeni ozbiljno i zaslužneno nagrađeni za vaš naporan rad. Za Vage u vezama, ljubavna planeta Venera pomaže u komunikacijskom dijelu. Izrazite svoju naklonost slatkim notama, poklonima i nekim nestašnim porukama.

Škorpija

Novčana pitanja zauzimaju centralno mesto od 16. novembra do 9. decembra, zahvaljujući Venerinom pokretanju vrijednosti koja odlazi u vašu drugu kuću finansija. Ako je vaš bankovni račun bio pogođen troškovima, četveronedeljni tranzit Venere u Strijelcu pomaže vam da se vratite na pravi put. Ako žudite za više ličnog izraza u načinu na koji zarađujete za život, razmislite o tome kako da samozapošljavanje (sa skraćenim ili punim radnim vremenom) postane stvarnost. Iskoristite uticaj društvene Venere da unapredite svoj san, ne zaboravite da se krećete u pravim krugovima. Škorpije u vezama bi trebalo da iskoriste sljedeći mjesec da se usklade oko planiranja budžeta – što je veliki ključ da ostanu srećni zajedno.

Pročitaj

Strijelac

Ljubav je u zraku, zahvaljujući Venerinoj godišnjoj turneji kroz vaš znak, od 16. novembra do 9. decembra. Ako ste slobodni, mogli biste se zaljubiti – ili čak pretvoriti prijateljstvo u vezu. Vaše samopouzdanje je na vrhuncu i vjerovatno ćete ostaviti odličan prvi utisak na bilo koga novog koga sada upoznate. To znači da je sjajno vrijeme da se posvetite romantici, poslu ili bilo kojoj oblasti života. Već ste u vezi? Tokom četiri sedmice tranzita Venere u Strijelcu, učinite to sasvim očiglednim. Javno iskažite svoju ljubav. Uz to, nemojte stavljati svoje nezavisne interese u zadnji plan u tom procesu. Ravnomjerna ravnoteža između “ja” i “mi” čini srećnog Strijelca.

Ultra magazin

Jarac

Vrijeme primirja. Počevši od 16. novembra, miroljubiva Venera se spušta u vašu dvanaestu kuću do 9. decembra. Ako ste bili u sukobu sa svojim partnerom ili nekim bliskim, ovaj tranzit Venere u Strijelcu pomaže u ublažavanju napetosti, olakšavajući razgovore i rješavanje stvari. Čak i ako su svi odnosi bili glatki, stari problem bi se mogao ponovo pojaviti. Gledajte na ovo kao na priliku da konačno povedete iskren razgovor i ostavite problem u prošlosti. Kada ste uravnoteženi, lakše vam je nego ikada da se fokusirate na svoje ciljeve i ono što biste žejleli da privučete u svoj život. Za ovaj mjesec potrebno je puno meditacije, joge i vođenja dnevnika.

Vodolija

16. novembra, ljubazna Venera useljava se u vašu društvenu jedanaestu kuću u naredne četiri nedjelje. Druženje sa novim i starim prijateljima biće visoko na vašoj listi prioriteta sve dok se tranzit Venere u Strijelcu ne završi 9. decembra. Razmislite o organizaciji zabave ili da iskoristite Venerine kreativne moći kako biste okupili svoj tim za neka grupna putovanja. Vaš duh je jednako bezbrižan kao i Strijelčev, tako da ovaj tranzit ima zanimljiv uticaj na vaš ljubavni život. Iako ste jednako nezavisni kao i uvijek, možda ćete se osjećati ugodnije s fizičkim iskazivanjem naklonosti i dijeljenjem svojih emocija, zahvaljujući otvorenoj i društvenoj prirodi Strijelca. Ne zadržavajte svoja osećanja u ovom periodu – podelite ih sa onima koje volite!

Ribe

Dok Venera 16. novembra započinje svoju godišnju četvoronedeljnu posjetu vašoj ambicioznoj desetoj kući, mogli biste da imate ljubavnu vezu sa svojom karijerom. Sve dok tranzit Venere u Strijelcu ne završi 9. decembra, ova planeta vas podstiče da unesete više kreativnosti u svoj rad. Vi ste prirodni sanjar, i kada se vaša mašta pridruži ekspanzivnoj prirodi Strijelca, vaše sposobnosti ispoljavanja ne poznaju granice. U ljubavi možete postati više orijentisani ka cilju. Gledajte naprijed kao par i uskladite ciljeve. Ovo je savršeno vrijeme da planirate svoju budućnost i da dugo razmišljate o tome šta želite privući u svoj život.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum