Trenutno čitaš
Šta slušamo ove sedmice? Ovo su nova muzička izdanja.

Šta slušamo ove sedmice? Ovo su nova muzička izdanja.

Da obojimo ove kišne tmurne dane i prizovemo sunce biće pravo uživanje uz novu muziku i sjajne preporuke novih singlova, koji će uskoro postati nezaobilazni na radijskim listama. Oni bolje kotirani će sigurno postati ili su već postali viralni na društvenim mrežama. Spremi se za novu dozu svježeg zvuka, koji predstavljamo u saradnji sa Mascom Records. 

FIFTY FIFTY – Cupid

K-pop senzacija, bend Fifty Fifty, je sa pjesmom „Cupid“ ušao među Top 10 Britanske liste singlova i time postao prvi K-pop sastav kome je to pošlo za rukom. Singl inače odskače od uobičajene K-pop ponude i idealan je za radio plejliste.

ED SHEERAN feat. LUKE COMBS – Life Goes On

Ed Sheeran je sa izdanjem „-“ (Subtract) došao na vrh liste albuma u Velikoj Britaniji. Predstavljamo još jedan od bisera sa ovog albuma. Riječ je o Edovoj saradnji sa Lukom Combsom u pjesmi „Life Goes On“.

SAM RYDER – Mountains

Jedan od najuspješnijih mladih pop autora u Velikoj Britaniji, Sam Ryder, je novu pjesmu „Mountains“ premijerno izveo tokom finalne večeri ovogodišnjeg Eurosong takmičenja. Riječ je o veoma snažnom, upečatljivom i himničnom singlu.

KÄÄRIJÄ – Cha Cha Cha

Iako drugoplasiran na upravo završenom izboru za Eurosong predstavnik Finske, Käärijä, publiku širom Evrope nije ostavio ravnodušnom. Tokom ljeta kontinentom će odjekivati „Cha Cha Cha“!

JOEL CORRY x CAITY BASER – Dance Around It

Joel se vraća na Ibicu u čuveni klub Rocks u kom će biti rezident. Fanovi su već navikli da svake godine u susret letnjim klupskim uzbuđenjima Joel objavi jedan upečatljiv hit. Ove godine to je pjesma „Dance Around It“.

AVA MAX – Ghost (Merk & Kremont Remix)

Italijanski producentski duo Merk & Kremont, koji čine Federico Mercuri i Giordano Cremona, potpisnik je izdavačke kuće Spinnin’ Records. Obrati pažnju na remiks koji su uradili za singl „Ghost“ Ave Max.

A BOOGIE WIT DA HOODIE feat. G-EAZY – MVP

Pročitaj

Kao veliki ljubitelj košarke A Boogie Wit Da Hoodie je snimio pravu košarkašku himnu. Singl „MVP“ je odlična up-tempo stvar, uvrštena među oficijelne pjesme koje će pratiti finale NBA 2023.

TWICE – Hare Hare

Predstavljamo novu J-pop atrakciju. Djevojke su izabrane tokom pjevačkog takmičenja „SIXTEEN“. Nakon kraće pauze bend se vraća zaraznim singlom „Here Here“.

PORTUGAL. THE MAN feat. BLACK THOUGHT & NATALIE LAFOURCADE – Thunderdome

Album „Chris Black Changed My Life“ benda Portugal. The Man izlazi početkom juna. U novom singlu su ostvarili saradnju sa uvaženom meksičkom autorkom Nataliom Lafourcade čiji su veliki fanovi.

PABLO ALBORÁN – Bachata Amigos

Harizmatični Pablo Alborán predstavlja „La bachata“ verziju poslednjeg singla „Amigos“. Produkciju portpisuje poznati autor i producent Édgar Barrera (Ariana Grande, Jennifer Lopez, Camila Cambello, Bad Bunny, Shakira…).

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum