Ultra Zanimljivo

Šta nam donosi sezona Vodolije?

20. januara 2020.  Sunce prelazi u revolucionarnu Vodoliju, sve do 18. februara. Ovo je budućnosti naklonjen vazdušni znak, čiji svijet se vrti oko saradnje i tehnologije. Vodolije su ekscentrične osobe, individualci i veliki humanisti.
horoskopski znak vodolija
Ultra magazin

Sunce posjećuje novi horoskopski znak svakih 30 dana. Tokom svake „sezone“ svi osjećaju uticaj preovladavajuće astrološke energije.

Družite se! Vodolija je jedan od tri ultra-društvena vazdušna znaka. Njen dolazak nas izvlači iz hibernacije za neko zimsko druženje. Dok Blizanci i Vaga (prateći vazdušni znakovi) ističu druženje u paru i imaju dvojako dejstvo, Vodolija je znak velikih grupa. Pronađite kreativne načine komuniciranja, poput iznajmljivanja radnog stola u zajedničkom prostoru, pridruživanja zatvorenoj sportskoj ligi, skijaškom klubu, književnom klubu ili udruženju industrije kojom se bavite.

„Sezona Vodolije je vrijeme kada prihvatamo svoja prijateljstva, nade i snove“, kaže astrologinja Lisa Stardust. „Kada se Sunce nađe u Vodoliji, možemo očekivati da ćemo videti svijet kroz humanitarnu prizmu. Označava vrijeme promjene i iskru prozračne domišljatosti u kojoj dajemo više drugima nego što očekujemo zauzvrat. “Za Vodolije davanje je sve “- i svi možemo slijediti taj primjer u ovo doba godine.

“Položaji Mjeseca i drugih planeta, posebno Merkura (takođe u Vodoliji) i Urana (trenutno u Biku), pripremili su nas za velike promjene i iznenađenja u narednom mjesecu”, kaže astrologinja Leslie Hale. “Sve promjene nisu loše”, dodaje ona. „Mogli biste otići u potpuno novom i drugačijem pravcu. Zauzimanje pozitivnog stava prema promjenama je najproduktivnija stvar koju biste mogli učiniti, kao i svjesnost načina funkcionisanja ove energije kako vas ne bi iznenadila.”

Da li radite na daljinu – i sami? To može dovesti do izolacije, lošeg raspoloženja ili zimske depresije. Izađite među ljude, čak i ako morate ponijeti laptop.

Vodolija je intelektualni vazdušni znak koji govori o odnosima i komunikaciji. Vrste odnosa s kojima se Vodolija obično povezuje su platonske prirode – ovo je znak umrežavanja i zajedništva, na kraju krajeva. Životu pristupate sa otvorenim srcem i željom da se sada povežete s drugima i pokažete se spremnijim za saradnju i rad u timu.

Vodolija je i znak velikih mislilaca i genija, tako da ste više maštoviti i željni učenja. Budući da je Vodolija fiksni znak, često je tvrdoglava sa mentalitetom „biće po mom ili nikako“! Možda se osjećate kao da su vaše taktike rješavanja problema ili dovršetka projekta najbolje, ali pokušajte biti otvoreni i shvatiti da dobre ideje drugih mogu biti jednako dobre kao i vaše!

Kada govorimo o radu s drugima, Vodolijom upravljaju dvije planete – Saturn i Uran – što objašnjava koliko teško ovaj progresivni znak pokušava insistirati na vođenju ljubavi, a ne rata. Saturn je planeta zadataka, strukture i odgovornosti i pruža Vodoliji posvećenost u poboljšanju svijeta. Ipak, Uran je totalna suprotnost Saturna i vlada poremećajima i iznenađenjima. Energija Vodolije sjajna je, ekscentrična i ističe vašeg unutrašnjeg buntovnika – iako, nadamo se, s opravdanim ciljevima. Ove sezone razmislite „Kako mogu da doprinesem? Na koji način mogu da pomognem? Gdje se uklapaju moje posebne vrline?“

Iako je tako drag i velikodušan znak, Vodolija je takođe prilično samosvjesna i individualistički nastrojena. Ne toliko u smislu „ja, ja, ja!“,to je suprotni znak Lav, ali Vodolija je vrlo svjesna svojih jedinstvenih osobina i načina na koji se ističe u grupi. To vam pomaže da razvijete dublje razumijevanje ko ste, šta vas zanima i sve vaše male čudne navike. Budući da se svi osjećamo društvenije, sada je vrijeme da budemo ono što zaista jesmo. Ljudi više prihvataju vaše osjećaje i ohrabruju ih više nego ikad do sada, a vi osjećate isto i prema osobenostima drugih, čak i ako su za vas obično velika prepreka.

U osnovi, sezona Vodolije je prijateljsko druženje u odnosu na predan rad koji ste izdržali čitavu sezonu Jarca. Ovo je najbolje doba godine za druženje s prijateljima, zabave i ostvarivanje novih veza! Umrežavanje je velika tema sezone Vodolije.

Takođe ste puno više u kontaktu sa postojećom grupom prijatelja, njihovim vjerovanjima i ulogom koju igraju u vašem životu. Kao što je poznata Vodolija Oprah Winfrey jednom rekla, “Okružite se samo ljudima koji će vas podići više”.

Vazdušni znakovi Vaga i Blizanci imaju laganu, prelijepu sezonu Vodolije, dok ostali fiksni znakovi Bik, Škorpija i Lav smatraju da je ovo doba godine napetije nego inače. Ali bez obzira na vaš znak, šta god da se dogodi, uz malu pomoć prijatelja, osjećaćete se bolje!

Slični članci

Instagram profil „Influencers In The Wild“ otkriva ljude koji su voljni učiniti sve za fotografiju

Ultra magazin

Hrana koju moraš izbjegavati kada si pod stresom!

Ultra magazin

Adidas predstavio teren za američki fudbal od recikliranih boca

Ultra magazin