Trenutno čitaš
Šta nam donosi sezona Vodolije?

Šta nam donosi sezona Vodolije?

Bingo Vikend Akcija
Bingo Vikend Akcija

Ne postoji ništa poput ekscentrične, avanturističke, intelektualne, zabavne sezone Vodolije, a ova kreativna astrološka sezona upravo stiže! Ovo je najbolje doba godine da dublje pogledamo jedinstveni znak Vodolije kako bismo vidjeli šta možemo naučiti o ovom znaku i sezoni zodijaka u koju ulazimo!

A ako ste i sami Vodolija – ili čak vazdušni znak, primijetićete veliki porast svojih kreativnih, intelektualnih sposobnosti i rješavanja problema, posebno onih humanitarne prirode. Od 20. januara do 18. februara 2022. Sunce veselo skakuće kroz znak Vodolije. Sezona Vodolije je posebno vrijeme individualnosti i kreativnosti.

Foto: Ultra Magazin

Iako simbol ovog horoskopskog znaka – Vodonoša – često izaziva zabunu, on je zapravo Vazdušni znak, što znači da su intelekt, misao i svijest neke od glavnih fokusnih tačaka ovog znaka. Energija Vodolije je poznata po tome što je transformativna i progresivna, pomerajući našu svijest u budućnost – kao što se često spominje kada astrolozi govore o Dobu Vodolije.

Vodolija je veoma orijentisana na ideje i to je znak koji osjeća intenzivnu potrebu da razmišlja van okvira. Ako imate problem ili izazov za koji je potrebno napredno rješenje i razmišljanje, morate pronaći Vodoliju i zatražiti njihov savjet.

Vodolija je takođe veoma futuristički nastrojena, uvijek razmišlja o tome šta je iza ugla. To im daje prednost u pogledu tehnologije, a kada Sunce putuje kroz ovo sazviježđe, vjerojatnije je da ćemo svi osjetiti potrebu da se igramo s novim aplikacijama i uređajima.

Naša svijest je pojačana tokom sezone Vodolije, zahvaljujući prirodi ovog znaka u kombinaciji sa njegovim vladajućim elementom, Vazduhom, i planetom Uranom.

Uran je planeta promjene i originalnosti, koja vodi do ekscentrične ličnosti Vodolije. Ako ste imali dovoljno sreće da imate Vodoliju u svom životu, odmah ćete prepoznati njihovu jedinstvenu energiju i stil. Uran je takođe spontana planeta koja donosi iznenađenja i uzbuđenja – a ti elementi su prisutniji u našim životima dok Sunce šeta kroz znak Vodolije.

Ultra magazin

Prelazak iz zemljanog i pragmatičnog Jarca u sezonu Vodolije koja voli slobodu, prebacuje energiju u zone nezavisnosti, inovacije i prosvjetljenja. Nakon emotivnog punog mjeseca u znaku Raka u januaru 2023. – moguće je da ste doživjeli neke – privremene – zastoje. Srećom, sezona Vodolije 2023. je stigla na vrijeme da se vratite na pravi kurs!

Sezona Vodolije 2023., ima nešto drugačiju energiju od godina prije nje. Još u decembru 2020. Saturn je ušao u Vodoliju, oslikavajući kako integrišemo energije ovog vazdušnog znaka. U suštini, poslednje dvije godine pod Suncem Vodolije, osjetili bismo ponekad jako prisustvo Saturna. Poznat kao Gospodar karme, Saturn radi kako bi osigurao da preuzmemo odgovornost za svaki izbor, svaku akciju, svaku emociju i svaku riječ koju izgovorimo.

Saturn donosi izazove, ali i mnogo nagrada, a to je nešto što smo možda osjetili pojačano tokom posjete Sunca u Vodoliji. U sezoni Vodolije 2023. počinjemo da dobijamo drugačiju energiju, jer Saturn, koji lebdi blizu završnih stepeni ovog vazdušnog znaka, počinje da privodi kraju sve lekcije i umjesto toga isporučuje poklone.

Iako se Sunce kreće kroz Vodoliju svake godine, Mjesec i druge planete imaju svoje jedinstvene pozicije na nebu, čineći jedinstvenu astrološku sliku koja se razlikuje od godine do godine. Evo šta se astrološki dešava tokom sezone Vodolije 2023.

Mlad mjesec u Vodoliji poziva vas da započnete novo genijalno poglavlje.

Sa retrogradnim Marsom i Merkurom do početka sezone Vodolije, mogli biste se osjećati kao da je sredina januara zapravo pravi početak godine. Mlad mjesec u Vodoliji stiže 21. januara, samo dan nakon što Sunce pređe u ovaj znak. To se događa samo dan prije nego što se Venera, planeta ljubavi, upari sa Saturnom, planetom posvećenosti, u fiksnom vazdušnom znaku, nudeći dodatnu harmoničnu i marljivu energiju svakom naprednom, progresivnom planu igre koji smislite i namjeravate nastaviti dalje.

Pročitaj

Uran kreće direktno.

Retrogradni Uran se dešava svake godine oko pet meseci i kreće se unazad kroz fiksni zemljani znak Bika, od 24. avgusta. 22. januara konačno će krenuti naprijed, omogućavajući primjenu bilo kakve unutrašnje promjene koju ste napravili u konkretnim aspektima svog svakodnevnog života. I još jednom, to će podstaći iznenađenja i inovacije.

Venera se kreće kroz Ribe.

26. januara, Venera prelazi u znak Ribe, nudeći kratak pregled naredne sezone u znaku Sunca. Venera se smatra egzaltiranom (što znači da je sretna i da su njeni efekti optimalni) u promjenjivom vodenom znaku, jer je svrha planete koja traži harmoniju lijepo usklađena s duboko saosjećajnom, bezuslovnom ljubavlju i empatičnom prirodom Riba. Zauzvrat, veze postaju malo ružičastije, sanjivije i magičnije do 20. februara.

Pun mjesec u Lavu naglašava samoizražavanje i priliku da ojačate doživljaj sebe.

5. februara, mjesec u Lavu se suprotstavlja suncu u Vodoliji, postavljajući pozornicu za vatreni pun mjesec koji naglašava potiskivanje između sebe i zajednice. Šta je najbolje za vas u odnosu na ono što je najbolje za vaše prijatelje, komšije i kolege? Kako možete ostati iskreni i jaki u svom doživljaju sebe, a istovremeno imati na umu šta je potrebno za veće dobro? I iako su možda suprotnosti, Lav i Vodolija su veliki ljubitelji samoizražavanja i jačanja svojih glasova, tako da bi ovo mogao biti trenutak u kojem je posebno osnažujuće progovoriti.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum