Trenutno čitaš
Šta nam donosi pun mjesec u Vodoliji?

Šta nam donosi pun mjesec u Vodoliji?

Šta vas inspiriše kada gledate u budućnost? Sa suncem koje sija kroz njegov znak vladavine, Lav, u vazduhu je aura razigranosti i strasti. Autentičnost je naša najveća prednost, posebno kada se uzme u obzir kako će pun mjesec u Vodoliji u avgustu 2023. uticati na svaki horoskopski znak.

Ovogodišnji pun mjesec u Vodoliji obasjaće nas 1. avgusta. Za referencu o vašem trenutku punog kruga, sjetite se mladog mjeseca u Vodoliji koji se dogodio 21. januara 2023. Kako se vaša društvena atmosfera razvijala u posljednjih šest mjeseci? Razmislite o dinamici vaših društvenih poslova, kao i o svom osjećaju pripadnosti svijetu. Posljednji vazdušni znak u zodijaku, suština Vodolije govori o svemu, od nečijeg unutrašnjeg genija do njihove jedinstvene ekscentričnosti. Njegov uranski arhetip simbolizuje naše ideale, viši um i vizije budućnosti. Dakle, pun mjesec u Vodoliji stavlja reflektor na vaše društveno okruženje i pojašnjava da li podržava vašu ličnu slobodu.

Ultra magazin

Vodolija – fiksni vazdušni znak povezan sa zajednicom, inovacijama i društvenim napretkom – poznat je po tome što je pionir budućnosti. Suprotstavljajući se suncu u glamuroznom i izražajnom Lavu, ovaj pun mjesec želi da podijelite bogatstvo svoje umjetničke energije s drugima. U svojoj srži, osovina Vodolija-Lav je usmjerena na razvijanje vlastite lične kreativnosti, a zatim njeno korištenje da učinite svijet boljim mjestom. Mjesec upravlja našim emocijama, a Vodolija je generalno znak vođen mislima, znak koji ne djeluje na emocije, već na logiku i razum. Ovo je takođe horoskopski znak koji je, iako cijeni ljudsku prirodu i brine o njoj, divlje nezavisan i individualistički.

Ovaj pun mjesec baca svjetlo na vaše inovativne misli, perspektive i načine na koje izazivate tradicionalne načine postojanja. Previše brige o tome kako vas svijet prihvata ograničava vaše samoizražavanje, a ovaj pun mjesec nastoji osloboditi svakoga od previše brige o tome šta drugi ljudi misle.

Simbol prosvjetljenja, slavlja i kulminacije, sunce čini direktnu opoziciju mjesecu tokom ove lunarne faze, što takođe služi kao poziv za ravnotežu između ženske i muške energije u nama. Takođe je važno primjetiti uticaj retrogradne Venere u Lavu, posebno sada kada je Južni čvor u tranzitu u Vagi kojom upravlja Venera. Bilo u finansijskom smislu ili u smislu naših odnosa, ovo nas ohrabruje da razjasnimo svoje želje i jedinstvene sisteme vrijednosti. Da li vas vaše trenutne veze osnažuju ili izazivaju vaše inhibicije? Bilo lično ili profesionalno, više ne možemo zanemariti područja života kojima nedostaje jednaka količina davanja i uzimanja.

Budući da Vodolijom vlada Saturn – planeta ograničenja i lekcija – često dolazi sa stoičkom i ozbiljnom energijom. Kako se ovaj pun mjesec suprotstavlja retrogradnoj Veneri, postoji velika šansa da će otkriti veliki razvoj odnosa i unijeti jasnoću u neke od sukoba koje ste iskusili. Od 22. jula retrogradna Venera se kreće kroz Lava, skrećući pažnju na to kako izražavate ljubav i šta vam je potrebno da biste se osećali voljeno. Dozvolite ovom punom mjesecu da dovede razgovor u puni krug, pokazujući vam gdje stoji vaše srce. Sve dugotrajne obaveze ili pitanja bez odgovora moraju biti riješeni.

Pročitaj

Ultra magazin

Kada se detaljnije pogleda astrologija ove lunacije, važno je uzeti u obzir uticaj Vodolijinih suvladara, Saturna i Urana. Saturn je, na primjer, trenutno retrogradan u Ribama, a Uran će uskoro započeti svoje godišnje retrogradno putovanje u Biku 28. avgusta. Dok prolazi kroz metodičnu Djevicu, Merkur će se direktno suprotstaviti retrogradnom Saturnu, izazivajući osjećaje nesigurnosti, opreza i/ili opšte nesigurnosti. Uz to, ako se osjećate ugušeno ili inhibirano tokom komunikacije, nemojte vršiti veći pritisak na sebe. Za sve postoji vrijeme i mjesto, pa se povucite ako ste skeptični.

Štaviše, pun mjesec će se suočiti sa Jupiterom – planetom obilja, ekspanzije, prosperiteta i mudrosti – dok prolazi kroz senzualno vođen znak Bika. Ovo ne samo da uvećava energiju ove lunacije, već nas vodi ka potpuno novim putevima i mogućnostima za rast. Nešto polako, ali sigurno postaje “stvarnije” i opipljivije, ali ima još toga. Mars će se istovremeno uskladiti s izdašnim Jupiterom – preko zemljanog i produktivnog trigona – koji zauzvrat daje energiju i podržava naše odluke koje idu naprijed. Retrogradni kvadrat Venere prema Jupiteru, međutim, dodaje sloj šoka i nekonvencionalnosti u mješavinu,pa očekujte neočekivano!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum