Trenutno čitaš
Moćniji nego ikad u kina stiže „Meg 2: Put u dubinu“

Moćniji nego ikad u kina stiže „Meg 2: Put u dubinu“

Pripremi se za vrhunsku navalu adrenalina uz pravi ljetni blockbuster studija Warner Bros. „Meg 2: Put u dubinu“,  koji u kina stiže pretpremijerno 2. avgusta u distribuciji Blitz filma.

Uživancija je zagarantovana u ovoj uzbudljivoj priči koja je doslovno veća od života i nadmašuje kino hit iz 2018. ambicioznim scenama akcije i još većim dubinama s još više megalodona!

Doživjećeš kao nikad do sada neistražene vode s Jasonom Stathamom i akcijskom legendom Wuom Jingom koji predvode odvažan istraživački tim u misiji ronjenja u najveće dubine okeana.

Njihovim poduhvatom zavladaće haos kada zlonamjerna rudarska operacija zaprijeti njihovoj misiji i natjera ih na bitku za opstanak s visokim ulozima. Suočeni s kolosalnim megalodonima i nemilosrdnim pljačkašima, naši heroji moraju pobjeći i nadmudriti svoje nemilosrdne predatore u utrci s vremenom.

Reditelju Benu Wheatleyju je njegov zadatak bio sasvim jasan: „Nadahnuti se prvim nastavkom i onda ga nadmašiti – većim stvorenjima, napetijom akcijom, strašnijim čudovištima, opasnijom okolinom i moćnijom opremom. Sve je trebalo biti nabrijanije.“


Jason Statham uvijek je želio sam snimiti što je više moguće vlastitih kaskaderskih scena. Kad god vidiš glumca kako vozi jet ski po moru, to je zaista sam Statham. Wheatley je objasnio: „Budući da je fiziku lica teško lažirati – morate biti naglavačke da biste zaista izgledali kao da ste okrenuti naglavačke – stavili bismo Jasona na nešto što je ličilo na divovsku ručnu bušilicu, zatim bismo povukli okidač i zavrtjeli ga naokolo, ispaljujući mu vodu u lice. Gotovo u svim scenama koje vidite je upravo on sam – naravno, ne kad preskače ogromne valove, recimo, ali kad vozi jet ski nevjerojatno brzo onda je on u pitanju – u takvim trenucima svi bismo se u strahu okupili oko ekrana i molili se da se vrati čim prije te zdrav i nepovrijeđen.“

Pročitaj
film

Film je režirao Ben Wheatley, prema scenariju Jona Hoebera i Ericha Hoebera te Deana Georgarisa, na temelju romana The Trench Stevea Altena. Producenti su Lorenzo di Bonaventura i Belle Avery, a izvršni su producenti Jason Statham, Cate Adams, Ruigang Li, Catherine Xujun Ying, Wu Jing, E. Bennett Walsh, Erik Howsam, Gerald R. Molen i Randy Greenberg.

Uroni u kinematografsko iskustvo godine uz „Meg 2: Put u dubinu” – u kojem se s  dubinama okeana mogu mjeriti samo valovi čistog i nezaustavljivog adrenalina!

„Meg 2: Put u dubinu” u distribuciji Blitza, možeš pogledati i u najprestižnijim 4DX i MX4D kino formatima a ulaznice su u prodaji na blagajnama kina ili online.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum