Trenutno čitaš
Mat i sjaj je dobitna kombinacija za dinamičan manikir

Mat i sjaj je dobitna kombinacija za dinamičan manikir

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Za privlačan, ali jednostavan i šik izgled noktiju, mat i sjajna kombinacija je jedinstveni trend koji se ne propušta. Od različitih dizajna do naizmjeničnih sjajnih i mat kombinacija, izgled noktiju je sve samo ne dosadan i može oživjeti svaki jednostavan i klasičan manikir.

Poigraj se sa mat i sjajnim završnim premazima, poput mat baze sa sjajnim vrhom ili obrnuto. Sa puno prostora za eksperimentiranje, ovaj teksturirani izgled je definitivno trend ovog ljeta. U nastavku evo inspiracije za ovaj manikir.

Ova slatka i suptilna boja na noktima sa isto tako suptilnim dizajnom pokazuje sjajnu upotrebu kombinacije sjajnog i mat gornjeg sloja. Dinamični duo će se sigurno uklopiti na tvojim noktima i imaćeš i šik izgled koji plijeni.

Foto: glam.com

Klasični mat i sjajni crni manikir je jedinstven i idealan za ljubiteljke crnog manikira, a takođe ga je teško i nadmašiti. S nekim zabavnim, apstraktnim dizajnom i jednostavnom šik vibrom, ovaj izgled je idealan za gotovo svaku priliku.

Foto: glam.com

Jedinstveni zaokret u klasičnom francuskom manikiru. Cranberry crvena — ili bilo koja druga nijansa tvoje omiljene boje — čini potpuno renoviranu iteraciju klasičnih vrhova, a posebno nam se sviđa završetak.

Pročitaj

Foto: glam.com

Električni neon je apstraktan i pun života. Ovaj svijetli, privlačan dizajn u mat i sjajnim gornjim premazima glavni je pobjednik ovog ljeta. Savršen manikir za zabave i festivale, i za sve one koje žude za nečim avanturističkim na svojim rukama.

Foto: glam.com

Svoj savršeni manikir možeš uraditi u Cacao Beauty Centru u Banjaluci gdje će ti raspoložena i ljubazna ekipa pomoći da odabereš najbolje za sebe.

Sve informacije o uslugama manikira, kao i specijalnim paketima, koje nudi Cacao Beauty Centar, možeš dobiti putem broja telefona 065 00 55 22 ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum