Trenutno čitaš
Nova doza svježeg zvuka!

Nova doza svježeg zvuka!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Avgust počinje sa dobrom muzikom! Izdavačka kuća Mascom nam donosi odabrane pjesme koje predstavljaju odraz interesovanja lokalnog tržišta i reflektuju njihov uspjeh na svjetskim platformama za strimovanje muzike i na relevantnim top listama. 

Anne-Marie – Unhealthy (Album)

Britanska pop pjevačica objavila je treći studijski album koji su fanovi očekivali sa nestrpljenjem. Album „Unhealthy“ je već dobio odlične kritike. Pored  naslovne pjesme obrati pažnju i na singl „You And I“.

David Guetta x Morten – Something To Hold On To

Future Rave je projekat koji su osmislili David Guetta i Morten. U okviru njega obojica stavljaju akcenat na zvuk koji je naklonjeniji klubovima nego mejnstrim listama. Tokom ljeta zajedno će imati rezidenturu na Ibici.

Blessd ft. Maluma – El Reloj

Blessd i Maluma su već imali jednu uspješnu saradnju u pjesmi „Imposible“. Ovaj put predstavljamo njihov novi duet, reggaeton, romantičan i seksi singl „El Reloj“, idealan za ljetnje dane i ljetnje plejliste.

Burna Boy – Big 7

Objavljivanjem singla „Big 7“ Burna Boy je najavio izlazak novog albuma „I Told Them“ koji će biti inspirisan hip-hop scenom iz devedesetih, izvođačima kao što su Wu-Tang Clan i Busta Rhymes.

Pretenders – A Love

Legendarni sastav Pretenders će polovinom septembra objaviti album „Relentless“. „A Love“ je fokus singl i poslednji objavljen pred izlazak albuma.

Pročitaj

Saweetie ft. Tyga & YG – Birthday

Vrijeme je za slavlje! Saweetie je u saradnji sa Tygom i YG, objavila novi singl namjenjen za svaku vrstu zabave. Dinamično, euforično, melodično i seksi.

Zaz ft. Leo Rizzi – Serendipia

Veličanstvena francusko-španska pjesma „Serendipia“ govori o potrazi za smislom života, ističući da nas sama potraga definiše kao i put koji svako od nas sledi.

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum