Trenutno čitaš
Spin-off serija kultnog hita o inspektoru Morseu

Spin-off serija kultnog hita o inspektoru Morseu

Lewis

Klasična britanska detektivska drama Lewis  spremna je za streamovanje u cijelosti – sa svih devet sezona dostupnih na Pickbox NOW. Ova popularna serija koja je započela svoje emitovanje kao spin-off kultne serije “Inspektor Morse” donosi napetu radnju, intrigantne likove i mračne tajne oxfordskih ulica. Radnja se odvija pet godina poslije smrti inspektora Morsea i u središte stavlja njegovog partnera Lewisa kojeg tumači Kevin Whately.

Uzbudljiva i inteligentna radnja serije Lewis osvojila je kritičare i gledaoce širom svijeta što je potvrđeno visokom ocjenom od 8,2/10 na IMDB-ju.

Lewis
Pickbox

KLASIČNI BRITANSKI LIKOVI I POSEBNA IZNENAĐENJA

Serija prati inspektora Roberta Lewisa, udovca s izuzetnom intuicijom za rješavanje ubistava i oca dvoje djece, te tajanstvenog detektiva Jamesa Hathawaya koji skriva svoje osjećaje i prošlost. Dok se Lewis i Hathaway suočavaju s raznovrsnim slučajevima, istražujući motive i tragajući za istinom, serija takođe donosi neočekivane preokrete u ličnim životima glavnih likova ostavljajući publiku željnu novih slučajeva. Zanimljivost u seriji je da se Colin Dexter, autor romana o inspektoru Morseu, pojavljuje u nekoliko epizoda u kratkim ulogama, poput portira.

Lewis
Pickbox

DETEKTIVSKE PRIČE U OXFORDU

Pročitaj

Većina serije snimljena je u Oxfordu i okolnim područjima kako bi autentično prikazala grad poznat po svojim fakultetima i istorijskim znamenitostima. No u ovom je serijalu Oxford postao pozornica za uzbudljive detektivske priče i slučajeve. U svakoj epizodi gledaoci će biti uvučeni u mirnu atmosferu grada istražujući tajne i misterije koji se kriju u njegovim zidinama.

Britanske detektivske serije osvajaju posebnim šarmom i radnjom koja uvijek drži gledaoce u neizvjesnosti – stoga je Pickbox NOW pripremio još jedno kriminalističko iznenađenje! Dugo očekivana miniserija Agatha Christie: Ubiti je lako (Agatha Christie: Murder Is Easy), prema istoimenom romanu kraljice misterija i kriminalističkog žanra, dolazi na Pickbox NOW 23. februara.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum