Trenutno čitaš
Slavne ličnosti koje su se vjenčale sa “običnim” ljudima

Slavne ličnosti koje su se vjenčale sa “običnim” ljudima

L'Occitane
L'Occitane

Može izgledati kao da se slavne osobe uvijek spajaju jedna s drugom (jer zašto se udati za običnog smrtnika kad ne moraš?). Ali neki visokoprofilisani pojedinci idu protiv toga, pronalazeći ljubav sa ljudima koji su… pa, obični.

Da, to je priča direktno iz filma, ali A-lista s vremena na vrijeme zaluta izvan kruga poznatih ličnosti. Ponekad se dvoje ljudi jednostavno sretnu u klubu i zaljube, à la Matthew McConaughey i Camila Alves.

Evo, podsjetnik na poznata imena koja su se skrasila sa neslavnim ličnostima.

Lester Cohen

Julia Roberts & Danny Moder

Julia Roberts je prvi put upoznala Dannyja Modera, snimatelja, na snimanju filma Meksikanac, u kojem glumi Brad Pitt. Vjenčali su se 2002. godine i imaju troje djece.

Michael Buckner

Matthew McConaughey & Camila Alves

Matthew i Camila McConaughey zaljubili su se nakon što su im se putevi ukrstili u LA klubu, a u braku su od 2012. godine. Tokom braka dobili su troje djece: Livingstona, Levija i Vidu.

Kevin Mazur

Margot Robbie i Tom Ackerley

Margot Robbie i Tom Ackerley prvi put su se upoznali kao ukućani koji žive u zajedničkom smještaju u Londonu. Par se vjenčao 2016. godine, a prvi put se pojavio kao par 2017. Par je osnovao produkcijsku kuću LuckyChap Entertainment 2014. godine.

Alberto E. Rodriguez

Eddie Redmayne & Hannah Bagshawe

Eddie Redmayne je upoznao Hannah Bagshawe, PR, na humanitarnoj modnoj reviji 2000. godine kada su oboje još bili u školi. Par nije počeo da izlazi sve do 2012. godine, a zatim se vjenčao 2014. Imaju dvoje djece.

Clemens Bilan

George Clooney & Amal Alamuddin

George Clooney se oženio sa Amal Alamuddin, advokaticom za ljudska prava, 2014. godine u Veneciji, Italija. Par ima blizance Aleksandra i Ellu.

Axelle/Bauer-Griffin

Christian Bale i Sibi Blažić

Sibi Blažić je radila kao lični asistent Winone Ryder kada je upoznala Christiana Balea. Par se vjenčao 2000. godine i imaju dvoje djece.

Axelle/Bauer-Griffin

Anne Hathaway i Adam Shulman

Anne Hathaway upoznala je Adama Shulmana, dizajnera nakita, 2008. na Filmskom festivalu u Palm Springsu. Vjenčali su se u Big Suru 2012. godine, a sada imaju dvoje djece.

Pročitaj

Stefania D’Alessandro

Matt Damon i Luciana Barroso

Matt Damon je upoznao Lucianu Barroso u baru gdje je ona radila u Majamiju, dok je on bio tamo na snimanju filma Stuck On You, 2003. Par se vjenčao 2005. na privatnoj ceremoniji, a sada imaju četiri kćerke zajedno.

Taylor Hill

Reese Witherspoon i Jim Toth

Reese Witherspoon i Jim Toth, agent za talente, prvi put su se sreli na zabavi zajedničkog prijatelja. Vjenčali su se 2011. godine i imaju sina Tennessee Jamesa.

Bruce Glikas

Amy Schumer i Chris Fischer

Chris Fischer, kuhar, brat je lične asistentice Amy Schumer. Ona ga je upoznala tokom vikenda u Martha’s Vineyardu. Vjenčali su se 2018. godine i imaju sina.

GoffPhotos.com

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney, vlasnik umjetničke galerije, upoznali su se preko prijatelja. Uvijek su skrivali svoju vezu, a vjenčali su se na Rhode Islandu u oktobru 2019.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum