Trenutno čitaš
Shakira objavila novi album koji je obilježio duet sa Cardi B

Shakira objavila novi album koji je obilježio duet sa Cardi B

Shakira
Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Dok smo sa nestrpljenjem čekali novi muzički projekat ikonične latino dive, Shakire, uzbuđenje raste kako se otkrivaju detalji njenog najnovijeg albuma. Osim što je poznata po svojoj jedinstvenoj muzičkoj viziji i nevjerojatnom talentu, Shakira je uspjela dodatno zainteresovati publiku saradnjama sa nekim od najpoznatijih imena u muzičkoj industriji.

Naslov “Žene više ne plaču” i omot albuma već naslućuju dublju temu osnaživanja, što ne čudi s obzirom na turbulentne događaje u njenom ličnom životu, uključujući nedavni raskid s poznatim španskim fudbalerom Gerardom Piquéom.

@shakira

Najnoviji muzički video pjesme “Puntería”, kojim je obilježila izlazak svog novog albuma obećava produbiti ovu temu osnaživanja, a uz Shakirinu legendarnu muziku, uključena je i popularna rap zvijezde Cardi B.

U nedavnom intervjuu, Cardi B je izrazila svoju dugogodišnju želju da sarađuje sa kolumbijskom pjevačicom, rekavši: “Uvijek sam željela da snimim pjesmu sa Shakirom i to je palo na moje krilo”. Ova vatrena saradnja samo je jedna od 17 pjesama na albumu.

Pročitaj

@shakira

Obožavatelji takođe mogu očekivati Tiësto remiks prethodno objavljenog “Bzrp Music Sessions Vol. 53” i vinil verziju “Puntería”. Album se može pohvaliti raznolikim spektrom saradnika, uključujući latino trap zvijezdu Rauwa Alejandra (“Cohete”) i regionalnu meksičku grupu Grupo Frontera (“(Entre Parentésis)”).

Takođe sadrži i ranije objavljene numere kao što su melanholični “Copa Vacía” sa Manuelom Turizom, introspektivna “Monotonía” sa Ozunom, i dirljivi “Acróstico” sa Shakirinim sinovima.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum