Trenutno čitaš
Sergej Ćetković 16. septembra u sarajevskom BKC-u

Sergej Ćetković 16. septembra u sarajevskom BKC-u

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Omiljena regionalna pjevačka zvijezda Sergej Ćetković održaće u petak, 16. septembra koncert u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru, s početkom u 20h! Sergej se pred Sarajlije vraća nakon gotovo četiri godine, a otkriva i koliko mi je predstojeći koncert važan i poseban. 

„Koncerti u Sarajevu su uvijek posebni i puni neke neobjašnjive magije. O tome su pričali svi veliki muzičari od kada znam za sebe i drago mi je što sam imao prilike da to doživim na svojim koncertima. Ta posebna atmosfera se uvijek iznova dogodi na svakom nastupu i siguran sam da će tako biti i ovog puta. Sarajevska publika osjeća svaku moju pjesmu na poseban način i uvijek svoje emocije bezrezervno dijeli sa mnom. Zato se ti koncerti nikad ne zaboravljaju i dugo prepričavaju. Radujem se i jedva čekam da se ponovo sretnemo i stvorimo neke nove uspomene!“ naglasio je Sergej koji je i ovoga ljeta na turneji širom regije.

Foto: Katarina Banić

Inače, Sergej je brojnim izvanrednim nastupima i rasprodanim koncertnim dvoranama širom regije, a također i arenama u Zagrebu, Splitu, Beogradu te ovoga ljeta i Areni Pula, već odavno pokazao zašto je jedan od najpopularnijih izvođača našeg podneblja. Ovaj traženi i profinjeni umjetnik i kantautor pred svoju publiku uvijek donosi ne samo svoj vrhunski vokal, već i sve svoje najdublje emocije i puno srce.

Sergej je u svojoj bogatoj karijeri koja traje više od dvadeset godina napisao i otpjevao brojne velike hitove, a upravo su emotivne ljubavne pjesme njegov zaštitni znak. Aktualni singl „Ne odlaziš“ upravo osvaja top liste, a uz ovu novu pjesmu, Sergej je vlasnik brojnih velikih hitova – „Kofer“, „Ljubav“ „25. sat“, „Pusti probleme“, „Bar da odeš“, „Neka te ljubav dočeka“, „Oči nikad ne stare“,  „Moj svijet“, „Pogledi u tami“, „Korov“ samo su neke od njegovih bezvremenskih pjesama.

sergej ćetković sarajevo
Foto: Nemanja Novaković

Sarajevska će ih publika sve imati prilike zapjevati u glas s ovim crnogorskim šarmerom i umjetnikom na velikom koncertu u Bosanskom kulturnom centru 16. septembra!

Pročitaj

Koncert Sergeja Ćetkovića u sarajevskom BKC-u omogućili su i podržali i partneri koncerta: Somersby, Triglav osiguranje, Visit Sarajevo, hotel Colors In i službena voda koncerta Sarajevski kiseljak.

Ulaznice potražite u prodaji na blagajni BKC-a i u sistemu Kupikartu.ba.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum