Trenutno čitaš
Sarah Jessica Parker se udružila sa brendom Lele Sadoughi i predstavila kolekciju aksesoara

Sarah Jessica Parker se udružila sa brendom Lele Sadoughi i predstavila kolekciju aksesoara

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Sarah Jessica Parker oduvijek je slavila umjetnost dodatka. Glumica ima lične favorite koje stalno nosi, bilo da se radi o ležernom (ali elegantnom) poslu u New Yorku ili fotografisanju na crvenom tepihu. Biserne ogrlice, starinski broševi i, naravno, istaknute cipele su neki od glavnih komada njene garderobe.

Sada se, Parker se udružila sa brendom aksesoara Lele Sadoughi kako bi dizajnirala i pripremila kolekciju kopči za cipele, ukrasnih ukosnica, broševa, traka za glavu i još mnogo toga. Za Parker, saradnja je bila prirodni nastavak njenog ličnog stila.

ANDREW DAY

“Nosim vintage broševe i minđuše kao kopče za cipele otkad znam za sebe”, kaže Parker za Harper’s Bazaar. “To je brz i jednostavan način da uzmete već lijepu cipelu i zaista je napravite svojom. Postoji toliko mnogo predmeta koje već posjedujemo, a koji su svestrani i koji se mogu nositi na više načina – nadamo se da će ova kolekcija inspirisati ljude da učine upravo to.”

ANDREW DAY

Njen brend SJP Collection poznat je po svojim ukrašenim štiklama i platformi Mary Janes, dok Sadoughi obuhvata sve što je maksimalno, šareno i radosno. Kolekcija spaja najbolje od obje etikete u njihovom najsjajnijem obliku.

ANDREW DAY

„Naporno smo radili na ugradnji živih boja, uzbudljivih materijala, zanimljivih oblika i prelijepih dizajna koji su zaista govorili i o Lele Sadoughi i SJP kolekciji“, kaže Parker.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum