Trenutno čitaš
Sara Jo oduševila publiku spotom za novu pjesmu “U glavi”

Sara Jo oduševila publiku spotom za novu pjesmu “U glavi”

Nakon jedne decenije provedene na muzičkoj sceni regiona, mnogobrojnih singlova, oko stotinu naslovnih strana, muzičkih saradnji i više stotina hiljada fanova na društvenim mrežama, Sara Jo je konačno objavila i svoj prvi album. “Bez kontrole” je naziv albuma koji sadrži deset pjesama, a koje je Sara zajedno sa svojim timom vrijedno pripremala u proteklom periodu. Pored novih singlova, tu je i već poznata stvar “Divlja”, koja je već ranije oduševila publiku. Nakon objavljivanja albuma, Sara je predstavila spot za novu pjesmu “U glavi.”

Sara Jo

Muziku i tekst je radio Nikola Kirćanski koji je zadužen i za aranžman zajedno sa Lukom Jovanovićem, Luxonee, a za Mix i master je zadužen Jan Magdevski.

Publika je oduševljena, kako pjesmom, tako i novim spotom, svi su se složili u jednom, a to je da je Sara Jo  “pokidala.”

Pročitaj
HBO

“Pjesma, spot, izgled, igra. Sve što treba je tu i fantastično je! Pokidala je”, “Sarina predanost poslu se isplatila! Jedinstvena je. Sve najbolje i puno uspjeha”, “Vrhunski odrađeno”, “Pokidala kao i u svakom spotu. Bravo, tako se to radi,” samo su neki od komentara.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum