Trenutno čitaš
Unesi proljeće u svoj dom sa preslatkim ručno oslikanim posuđem

Unesi proljeće u svoj dom sa preslatkim ručno oslikanim posuđem

Proljeće donosi razigranu i ugodnu atmosferu, a mi smo upravo tu čaroliju pronašli na ručno oslikanim šoljicama u kreativnoj radionici porcelanija.

Šoljice ovog brenda ističu se svojom individualnošću i posebnim dizajnom. Ono što nas je oduševilo su proljetni detalji na šoljicama. Cvjetni motivi, leptirići i nježne boje stvaraju atmosferu proljeća u svakom domu, a svaka šoljica postaje malo umjetničko djelo koje donosi svježinu i radost.

Koncept “hygge” – danski izraz koji označava udobnost i uživanje u malim stvarima – postaje stvarnost uz ove šoljice i sigurni smo da su one najbolji partneri za stvaranje trenutaka ugodnosti i opuštanja.

Svaka šoljica iz radionice porcelanija nosi sa sobom jedinstven umjetnički identitet. Ručno oslikane linije i prekrasne paleta boja svjedoče o kreativnosti i pažnji koja je uložena u stvaranje svakog komada posuđa.

Od različitih boja i motiva nastalo je mnoštvo oblika na šoljicama i mnoštvo predivnih dizajna. Njihova jedinstvenost dodaje dodatnu draž iskustvu ispijanja omiljenog napitka, bilo da je to vruća čokolada s marshmallowima, mirisni čaj ili neki drugi začinjeni topli napitak.

Poput malih remek-djela ove šoljice podsjećaju nas da se istinska ljepota krije u pažnji prema detaljima.

Pročitaj
fotelja 3d

Vrijeme je da sebe obradujemo oslikanim setom šoljica ili čajnikom, a evo Instagram profila gdje možeš pronaći ove neodoljive šoljice, čajnike, tanjiriće…

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum