Trenutno čitaš
Romansa sa Benom transformisala Jennifer Lopez

Romansa sa Benom transformisala Jennifer Lopez

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Jennifer Lopez i Ben Affleck šokirali su fanove kada su se odlučili za skromno vjenčanje u Little White Wedding Chapel u Las Vegasu 16. jula. Međutim, prijatelji superzvijezde JLo ostali su oduševljeni “primjerenim” vjenčanjem ovog slavnog para, a i transformacijim koja je primjetna kod Jennifer i načinom na koji je ova veza uticala na nju. 

Foto: Getty Images

Ne samo da se ovaj slavni par vjenčao u jednoj od najslavnijih kapelica u Las Vegasu, gdje paketi za vjenčanje koštaju čak 75,00 dolara, nego su i svoju odjeću za vjenčanje presvukli u kapeli, a ne u otmjenom apartmanu. JLo je nosila “haljinu iz starog filma”, a njen mladoženja je imao “sako iz sopstvenog ormara”.

“Pročitali smo sopstvene zavjete u maloj kapelici i dali jedno drugom prstenje koje ćemo nositi do kraja života“, izjavila je Jennifer. Tu noć opisuje najboljom noći u njenom životu, a izrazila je i zahvalnost što su je pustili da se presvuče u kapeli, dok se Ben presvlačio u muškom toaletu.

Prijatelji slavnog para navode da je njihova ljubav posebna i da zbog nje oboje blistaju. Dženifer se presvlačila u haljinu u nekoj nasumično odabranoj sobi u kapeli Little White Wedding i bila je oduševljena zbog toga, a to jednostavno nije nešto što je bilo koja od prijateljica očekivala da će oduševiti JLo.

Foto: extratv.com

To samo dokazuje ljubav između Bena i Jennifer, koja sve učini čarobnim, romantičnim i zabavnim. Još uvijek planiraju proslavu sa porodicom i prijateljima, ali JLo je izjavila da je već imala vjenčanje iz snova i da ga ništa ne može nadmašiti.

Prijatelji slavnog para navode da nikad nisu vidjeli srećniju Jennifer i da je Ben čovjek koji otkriva njenu najbolju stranu ličnosti i ono najbolje u njoj. Takođe Affleck čini sve da se njegova izabranica osjeća sposobnom za velike stvari što se tiče i posla.

Sretna je s Benom i osjeća se sigurno. Svojim prijateljima govori da je njegova ljubav zaista osnažuje. Osjeća se kao da konačno sve dobija svoj srećan kraj i da je njima zaista suđeno da budu zajedno.

Pročitaj

Iako su imali vjenčanje iz snova, Ben i Jennifer navodno planiraju drugo venčanje na Benovom ogromnom imanju kako bi mogli da proslave dobre vijesti sa svojom porodicom i poznatim prijateljima.

 

Izvor: hollywoodlife.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum