Trenutno čitaš
Rijeka Drina čuva uspomene koje ne blijede

Rijeka Drina čuva uspomene koje ne blijede

Jysk
Jysk

Brend Jelen pivo u okviru nove kampanje otkriva mjesta, koja bude uspomene na „naša dobra vremena“. Na ovom putovanju kroz našu divnu zemlju omiljeni pivski brend nas podsjeća zašto volimo našu zemlju, koja je kuća svih nas. Oživljivljavajući najljepše trenutke života, kampanja omiljenog pivskog brenda povela nas je na put do rijeke Drine na čijim obalama se nazdravlja životu i gdje uvijek imamo razloga za smijeh.

Drina je jedna od najljepših rijeka koja teče kroz našu zemlju, ona spaja i razdvaja, oaza čija netaknuta priroda čuva srećne trenutke i na čijim obalama će još dugo nastajati mnoga sjećanja. Ovdje se nazdravlja sreći sa namilijima, sa prijateljima i onima koje volimo.

Kraj ove moćne rijeke, koja se uliva direktno u srce ušuškao se Višegrad – mjesto ponosnih ljudi i mjesto u kojem uvijek imamo razloga za ostanak. Grad čija je ljepota bila inspiracija nagrađena Nobelovom nagradom i u kojem vijekovima postojano stoji jedna od najpoznatijih Ćuprija na svijetu. Na Drini Ćuprija podsjeća na društvenu panoramu proteklih vijekova, a iz svakog kamena kao da nas posmatra prošlost. I nakon teških vremena ovdje se uvijek, u društvu najmilijih i dragih ljudi, nađe vremena za druženje i slavljenje života. Šetajući ovom velelepnom Ćuprijom udišemo vijekove prošlosti, ali ovdje se takođe slavi život, nove ljubavi i nazdravlja se sreći i uspjehu.

Drina je utočište kada želimo pobjeći od ubrzanog i stresnog života, jer lako uplovimo u njen mir, a u njenoj tirkizno zelenoj boji pronađemo način da se sjetimo svih malih trenutaka sreće, koji čine život. Obala Drine skriva čarobna mjesta i splav kućice, mjesta gdje uz najradosniji smijeh nastaju pozitivne priče, ideje i bude se uspomene koje nas inspirišu da stvaramo nove trenutke sreće.

Upravo u mnogim od tih posebnih trenutaka, društvo nam pravi i Jelen pivo, koje čini neizostavan dio naših lijepih uspomena. U okviru ove kampanje, koja nas vodi u obilazak prekrasnih lokacija na kojima nastaju uspomene za cijeli život, omiljeni pivski brend je pokrenuo i nagradnu igru za svoje vjerne potrošače.

Nagradni fond je veoma impresivan: putovanje u Barselonu za dvoje, Iphone 14, Sony Play Station 5, Samsung Galaxy Smartwatch, Jelen frižider kao i brojne druge vrijedne nagrade, tako da razloga sa sreću i radost će sada biti još više. Pravila za učestvovanje su jednostavna: kupi bilo koja dva Jelen piva, pošalji SMS na broj 091 212 408 sa podacima: broj fiskalnog računa, ime i prezime, grad ili se besplatno prijavi popunjavanjem prijave. Trajanje nagradne igre je od 17.07 – 17.09.2023. godine.

Pročitaj

 

Omiljena mjesta pamtimo upravo po dobrim ljudima, smijehu, druženju, lijepim uspomenama i nazdravljanju „za naša dobra vremena“! Uz brend Jelen pivo, neka ovo ljeto bude vrijeme stvaranja novih dragocjenih uspomena s najmilijima, koje ćemo ostaviti u naslijeđe budućim generacijama. Pogledajte inspirativan video:

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum