Trenutno čitaš
Minijaturni mint zeleni električni automobil može se puniti u bilo kojoj utičnici

Minijaturni mint zeleni električni automobil može se puniti u bilo kojoj utičnici

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

U gradovima je prostor dragocjen. Zato su manja vozila poput automobila Smart, tako popularna za prevoz od tačke A do tačke B.

Fiat sada predstavlja još jednu mini opciju, a ova nije samo potpuno električna, već je i simpatična. Nazvan Topolino, ovaj menta-zeleni automobil ima privlačan retro dizajn, koji ga čini lakim za zamisliti u bilo kojoj metropoli.

Fiat

Maleni automobil zapravo se uklapa u kategoriju električnih četverocikla, što znači da vozači u Italiji i Francuskoj moraju imati samo 14 godina, da bi se vozili s Topolinom. Njegov kompaktni dizajn čini ga idealnim za kratka putovanja po gradu, bez brige o tijesnom parkingu.

Fiat

Jedna od najboljih benefita ovog vozila nalik kolicima za golf je njegov električni dizajn. Fiat je napravio tako da se automobil može puniti u bilo kojoj utičnici, a za punu napunjenost potrebno je samo četiri sata.

Fiat

Za Topolino takođe postoje dvije opcije. Jedna nudi automobil s pravim istim vratima i zatvorenom krovnom zavjesom, a drugi je “otvoren”, što znači da umjesto vrata ima barijere od užadi.

Fiat

Automobil takođe dolazi s raznim odgovarajućim dodacima, uključujući ventilator s USB napajanjem, Bluetooth zvučnik i bocu termalne vode za tople i hladne napitke.

Pročitaj
Unity84

Fiat

Osim toga, dvije presvlake za sjedala mogu se koristiti kao peškiri za plažu, a tu je i stalak koji dolazi s odgovarajućom torbom.

Fiat

Topolino će biti dostupan za 10.770 dolara u Italiji.

Fiat
Fiat
Fiat
Fiat
Fiat

Izvor: mymodernmet.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum