Trenutno čitaš
Ako voliš film “Panov lavirint” onda pročitaj roman “Ribe”

Ako voliš film “Panov lavirint” onda pročitaj roman “Ribe”

ribe
Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Zarobljeni u mračnom i čarobnom svijetu, između stvarnosti i fantastike, film Panov lavirint ostavlja dubok pečat u srcima gledaoca svojom mješavinom napetosti, misterije i emotivne dubine.

Ako voliš u ovu fantastičnu priču,onda imamo za tebe preporuku za jedno putovanje kroz magično literarno iskustvo. Roman Ribe autorke Melise Broder nudi čitaocima sličnu atmosferu kao i film Panov lavirint.

ribe
Foto: @bookcessories_

O čemu se radi u knjizi?

Lusi, glavna junakinja romana Ribe, već devet godina piše disertaciju o antičkoj pjesnikinji Sapfo. Nakon burnog raskida sa dečkom, odlazi u predivnu kuću iz snova svoje polusestre na Venis biču, gde će pokušati da se izbori sa usamljenošću. Provodi dane na (beskorisnim) grupnim terapijama, izlazi s nepoznatim muškarcima koje upoznaje preko Tindera, u nadi da će u površnim ljubavnim avanturama uspjeti da pronađe lijek za svoje probleme.

Kada šetajući plažom upozna prelijepog, misterioznog Tea, Lusi će pokušati da smogne snage i odbaci se o dno koje je dotakla. Dok u svom naučnom radu oživljava mitološki svijet antike, paralelno s tim, u stvarnom životu, strastvenom vezom s misterioznim mladićem uranja u svijet mitoloških bića.

Pročitaj
pčelari

Melisa Broder piše hrabro i provokativno, šokantno ali zavodljivo, i svakako s velikim erotskim nabojem. Čitaoci od prve stranice bivaju uvučeni u mračan, ali magnetski privlačan svijet Riba, prinuđen da preispituje granice realnosti i zbilje, da se prepušta primamljivim i romantičnim scenama, ali i da svedoči surovim i ponekad ne baš najprijatnijim erotskim prizorima.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum