Trenutno čitaš
Regionalna muzička diva, Nina Badrić, ponovo u Sarajevu

Regionalna muzička diva, Nina Badrić, ponovo u Sarajevu

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Regionalna muzička diva Nina Badrić održaće koncert u Sarajevu u subotu, 5. marta, u prostoru Bosanskog kulturnog centra, s početkom u 20h.

nina badrić koncert

Nina se pred sarajevsku publiku vraća nakon četverogodišnje pauze, a svoje će mnogobrojne fanove na predstojećem koncertu, provesti kroz sve velike hitove karijere, te će promovisati svoj novi best-of album Dani i godine, koji obuhvata Ninine najveće hitove od 2014. godine do danas.

Vlasnica velikih hitova poput Ja još uvijek imam istu želju, Rekao si, Dani i godine, Čarobno jutro, Da se opet tebi vratim, Dat će nam Bog, Nek ti bude kao meni, Dodiri od stakla, Takvi kao ti i mnogih drugih bezvremenskih pjesama, prije nekoliko dana u Zagrebu je okrunjena još jednom od brojnih medijsko-muzičkih nagrada – nagradom Zlatni Studio za pjevačicu godine.

Uz to, njen aktuelni singl Pamtim, ne silazi s regionalnih top lista, a ujedno je najintimnija pjesma Nine Badrić, u kojoj pjevačica otkriva svoje najdublje emocije.

“Pjesma Pamtim je moja najintimnija pjesma do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku, jer Pamtim je pjesma koja je sama pala iz moje duše”, komentarisala je svoj aktuelni singl Nina, koja samostalno potpisuje stihove, a muziku s kolegom i saradnikom Predragom Martinjakom.

nina badrić koncert

Nina je inače autorka većine svojih hitova, a mnogi od njih su je s pravom lansirali u sam vrh regionalne muzičke scene. Jedna je od najcijenjenijih muzičarki, čija karijera uspješno traje punih 30 godina, a čak ni na samim počecima karijere, nikada nije odstupala od kvalitetne muzike s kojom gradi svoj jedinstven muzički put.

Pročitaj
Senidah greh

Nina je u Sarajevu već dvije decenije prava miljenica domaće publike, a svoju je ljubav prema Sarajevu i njegovim ljudima više puta i javno istakla!

Uz vrhunski prateći bend, bogatu produkciju i jedinstvenu Ninu Badrić uvijek nasmijanu, vedrog duha, punu pozitivne energije i šala, nadolazeći koncert u BKC-u, obećava veče iskrenih emocija i muzičko-scenskog spektakla.

Ovaj koncert Nine Badrić podržali su i partneri koncertaSarajevski Kiseljak i Hotel Hills Sarajevo.

Ulaznice za koncert puštene su u prodaju u sistemu www.kupikartu.ba, a mogu se kupiti i  na blagajni BKC-a.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum