Trenutno čitaš
Premijera druge sezone serije “Stanje braka”

Premijera druge sezone serije “Stanje braka”

Druga sezona Emmyjem nagrađivane serije „Stanje braka“ (State of the Union) od 14.2. je dostupna na HBO GO-u. U ponudi je svih 10 epizoda.

serija stanje braka

Brendan Gleeson, Patricia Clarkson i Esco Jouléy, glume u potpuno novoj adaptaciji nagrađivane kratke drame Nicka Hornbyja, koja pametno istražuje odnose i ljudsko iskustvo. U ovoj sezoni liberalna Ellen izvlači svog tradicionalnog muža Scotta iz njegove zone udobnosti u hipsterski kafić u Connecticutu, gdje imaju 10 minuta prije bračnog savjetovanja da popiju kafu, saberu svoje misli i rasprave o svemu, od kvekerizma do zamjenica.

Svake sedmice, između prepirki, takođe raspravljaju šta je među njima pošlo po zlu. Kako sedmice prolaze, počinju dekonstruisati svoj 30-godišnji brak. Dotiču se izdaja iz prošlosti, preispituju seksualni život i konačno dijele svoju ranjivost. Do kraja bračnog savjetovanja, više nisu isti par kakav su bili, ali je li promjena dovoljna da spasi njihov brak ili bi trebali otići?

Pročitaj

serija stanje braka

Za scenario „Stanja braka“ zaslužan je Nick Hornby, režiju potpisuje Stephen Frears, a obojica su i izvršni producenti. Ostali izvršni producenti su Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning i Emile Sherman. Sophie Reynolds je producentkinja za See-Saw Films.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum