Trenutno čitaš
Premijera 3. sezone serije “Otkrivanje vještica” na HBO GO-u

Premijera 3. sezone serije “Otkrivanje vještica” na HBO GO-u

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Treća sezona serije „Otkrivanje vještica“ (A Discovery Of Witches) imaće premijeru 7. januara na HBO GO-u, kada u ponudu stiže svih sedam epizoda. Nova sezona temelji se na romanu „Knjiga života“, trećem i posljednjem dijelu iz bestseler trilogije Deborah Harkness.

Briljantna istoričarka Diana Bishop (Teresa Palmer) vještica je koja poriče vlastito nasljeđe. Ali kada neočekivano prizove drevni, začarani rukopis iz oksfordske biblioteke Bodleiana, za koji su stvorenja mislila da je izgubljen i da bi mogao odgovoriti na misteriju njihovog postojanja, nađe se ubačena u srce opasne misterije – i na put zagonetnog genetičara i vampira Matthewa Clairmonta (Matthew Goode). U posljednjoj sezoni „Otkrivanja vještica“, Matthew i Diana vraćaju se iz 1590. i zatiču tragediju u Sept-Toursu. Moraju pronaći stranice koje nedostaju iz Knjige života i samu Knjigu prije nego što bude prekasno. Njihovi neprijatelji spremaju se krenuti na njih, a čudovište iz Matthewove prošlosti koje je čekalo u zasjedi vratiće se radi osvete.

otkrivanje vještica

U glumačkoj postavi su Matthew Goode, Teresa Palmer, Owen Teale, Malin Buska, Alex Kingston, Aiysha Hart, Edward Bluemel, Lindsay Duncan, Peter McDonald, Trevor Eve, Gregg Chillin, Adelle Leonce, Tanya Moodie, Daniel Ezra, Toby Regbo, Steven Cree, Jacob Ifan, Ivanno Jeremiah, Greg McHugh, Olivier Huband, Paul Rhys i Parker Sawyers.

Pročitaj

Producent serije je Edoardo Ferretti, redatelji su Jamie Donoughue i Debs Paterson, a scenarpotpisuju Lisa Holdsworth, Helen Raynor, Michelle Gayle, Christopher Cornwell i Matt Evans. Kara Manley je izvršna producentkinja za Sky Studios, a seriju potpisuje Bad Wolf. Izvršni producenti za Bad Wolf su Lachlan MacKinnon, Jane Tranter, Deborah Harkness, Lisa Holdsworth, Helen Raynor.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum