Trenutno čitaš
Najbolji manikir trendovi za 2022.

Najbolji manikir trendovi za 2022.

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Svi se možemo složiti da je jedan od najlakših načina da budemo u toku sa trendovima – manikir na noktima. Za razliku od promjene frizure ili isprobavanja mnoštva aktivnih sastojaka za njegu kože, mijenjanje manikira je zabavan i jednostavan način da se igramo bojama, teksturama, dizajnom i oblicima.

U Novoj godini pored isprobanih klasičnih boja noktiju, pokušaj “uroniti prste u trendi vode”. Zato ti predlažemo nekoliko trendova koje možeš isprobati ove godine.

Instagram/essie

Kada je Pantone ovo otkrio kao boju godine, internet je poludio za ovom slatkom nijansom ljubičaste. Prema Klarni, došlo je do povećanja od 2.457 posto u kupovini lakova za nokte ove boje, pa bi ovo definitivno trebala isprobati ove godine.

Još jedna boja koja će biti jako popularna 2022. godine je savršena nježno ružičasta. Ako je TikTok indikacija (a obično jeste), svi trenutno traže savršeni pastelno ružičasti lak za nokte, što znači da će ga svi nositi 2022. godine. A to je bila i popularna boja na noktima na revijama za proljeće/ljeto 2022.

Nasumični minimalni detalji, kao što su mikro srca, zvijezde ili skoro sve što volite su zabavan, ali suptilan način da začinite svaki manikir.

I dalje je jako popularan trend nošenje različitih boja na svakom noktu, bilo da se radi o različitim lakovima, vrhovima u stilu francuskog manikira ili potpunom nail artu.

Izdvojili smo neke od najinspirativnijih trendi manikira na Instagramu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum