Trenutno čitaš
Predstavljen žiri za SoMo Borac 2023 i otvorene prijave za najvažniju regionalnu digitalnu nagradu

Predstavljen žiri za SoMo Borac 2023 i otvorene prijave za najvažniju regionalnu digitalnu nagradu

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Najvažnija regionalna digitalna nagrada – SoMo Borac po jedanaesti put predstaviće i nagraditi najbolje kreativce digitalne industrije. Žiri je sastavljen od digitalnih stručnjaka iz najboljih agencija cijele regije. Njihovo znanje i iskustvo igraju veliku ulogu u odabiru najboljih radova u ukupno 15 kategorija.

SoMo Borac

Ovogodišnja predsjednica advertising žirija je Maja Grbović, voditeljica službe za medije u Mercator-S, dok je predsjednik medijskog žirija Miran Pavić, direktor Telegram Media Grupe i član Izvršnog odbora Hrvatskog udruženja digitalnih izdavača.

Maja Grbović

Prošlogodišnji SoMo Borac s ponosom je oborio rekord u broju prijavljenih radova, a ove godine očekujem još veći uzlet kreativnosti i inovacija u digitalnoj industriji. SoMo Borac 2023. nudi širok spektar mogućnosti za prijavu radova te je istinski game-changer koji ostavlja dubok i dugotrajan uticaj na razvoj digitalne industrije u našoj regiji. Ovo nije samo događaj koji slavi najbolje digitalne kampanje i projekte, već i platforma koja potiče kreativnost, povezivanje profesionalaca i pruža inspiraciju za buduće projekte. Kroz dodjelu nagrada ističemo najbolje među nama i izdvajamo izvanredne brendove, agencije i kampanje koje nas inspirišu”, izjavila je predsjednica ovogodišnjeg advertising žirija, Maja Grbović.

Miran Pavić

Iz perspektive digitalnog izdavača, prošlogodišnji SoMo Borac napravio je izuzetan iskorak dodavanjem medijskog dijela nagrada. Na hrvatskom digitalnom prostoru rade se vrlo solidni projekti i proizvodi. Uvjeren sam kako će se ove godine ponovo prijaviti rekordan broj medijskih radova, a SoMo Borac potvrditi kao vodeća regionalna nagrada za digitalno tržište”, izjavio je Miran Pavić, predsjednik ovogodišnjeg medijskog žirija.

Cijeli advertising žiri dostupan je na linku, a predstavnike medijskog žirija potraži na linku.

Sve novosti oko dodjele najvažnije digitalne nagrade u regiji možeš pratiti putem SoMo Borac newslettera, na web stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu.

SoMo Borac

 

 

 

 

Pročitaj

 

 

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum