Trenutno čitaš
Evrovizija, odmor u Rimu i sve ostalo što možemo očekivati ​​od 4. sezone Emily in Paris

Evrovizija, odmor u Rimu i sve ostalo što možemo očekivati ​​od 4. sezone Emily in Paris

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Nakon još jednog napetog kraja, Netflix je potvrdio da će Emily Cooper ostati u francuskoj prijestolnici u četvrtoj sezoni ljubavnih trouglova, odjevnih kombinacija koje izazivaju pažnju i muzičkih poslastica.

Lily Collins i Ashley Park vratiće se kao Emily i Mindy, vjerovatno zajedno s ostalim likovima serije: Camille Razat (Camille), Lucas Bravo (Gabriel), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) i Bruno Gouery (Luc). Međutim, ostaje pitanje oko sudbine Alfieja (Lucien Laviscount) – glumac je prošle sezone promovisan u redovnog lika, ali je odjurio u posljednjoj epizodi treće sezone, naizgled označivši kraj turbulentne veze sa Emily.

Netflix

Darren Star, tvorac serije Emily in Paris, nagovijestio je Alfiejevu budućnost u intervjuu za Deadline, rekavši: „Ne mislim da je u romantičnom smislu više prisutan, što ga ne isključuje iz serije. On svakako ima razloga da bude u Parizu, a radi sa Gabrijelom. Osjećam da su svi naši likovi još uvijek povezani, samo na složeniji način.”

Iako Star nije otkrio konkretne tačke zapleta za četvrtu sezonu, dao je fanovima uvid šta mogu očekivati ​​u svom intervjuu za Deadline. O Emilynoj vezi sa Gabrijelom, rekao je: „Mislim da je veliko pitanje o kojem treba razmišljati u narednoj sezoni, Emily nije došla u Pariz zbog romanse, došla je zbog posla, i mislim da su oboje na drugačijem, zrelijem mjestu u njihovim životima, i definitivno na komplikovanijem mjestu.” Dodao je da će par i Gabrielova bivša Camille, po svoj prilici, nastaviti koegzistirati, a možda čak i ostati u istoj zgradi. “Svi su uključeni u živote jedni drugih, prijatelji su, rade zajedno”, nastavio je. „Svi su jako povezani. Ali samo mislim da je ovdje bilo nekih velikih nepredviđenih komplikacija, posebno za Emily. A možda Emily i Gabrielu nije suđeno da budu zajedno, barem u bliskoj budućnosti.”

Netflix

Star je takođe naveo da bismo mogli više da viđamo Camillinu bivšu ljubavnicu Sofiju (Melia Kreiling), a skoro sigurno da ćemo više viđati i Silvinog muža Lorenta (Arnaud Binard). Tema četvrte sezone, dodao je, bila bi “kako izbalansirati poslovne i toksične odnose, jer će se to dogoditi s mnogim našim likovima”. A što se tiče Mindy, koja izlazi sa Nikom (Pol Forman), ali treba da nastupi na Evroviziji sa svojim bivšim Benoom (Kevin Dias)? “Obojica će biti u njenom životu”, potvrdio je Star. „Ne znam koji su detalji snimanja, ali mislim da nam je plan da iduće sezone idemo na Evroviziju. Svi smo spremni za to.”

Pročitaj

A tu je i još jedno putovanje. Netflix je objavio najavni video s Lily Collins, u kojem je glumica rekla: „Dok će Emilyno srce uvijek ostati vjerno Parizu, njen život ima neke neočekivane preokrete ove sezone. Nemojte se iznenaditi ako je nađete na putovanju u Rimu”. Jedva čekamo.

Netflix tek treba da potvrdi datum izlaska, ali s obzirom na to da su posljednje dvije sezone Emily u Parizu objavljene u decembru, vjerovatno je pretpostaviti da će sljedeća sezona stići na streaming servis krajem 2023. godine.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum