Trenutno čitaš
Predlažemo 3 serije za vikend bindžovanje

Predlažemo 3 serije za vikend bindžovanje

Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Vikend je… A to znači samo jedno… Savršeno je vrijeme za bindžovanje. Predlažemo ti tri odlične serije sa Netflixa koje možeš pogledati već ovog vikenda. Uživaj u odmoru i dobrom TV sadržaju!

One Piece

Popevši se na prvo mjesto Netflixove ljestvice najgledanijih serija u čak 84 zemlje ova serija uspjesno je srušila prethodni rekord koji su držali prvu sezonu serije “Srijeda” i četvrtu sezonu serije “Stranger Things”.

Serija “One Piece” igrana je adaptacija istoimene japanske mange koju je kreirao Eiichiro Oda. Prati pustolovine Gusara Slamnatog Šešira (Straw Hat Pirates crew) u njihovoj potrazi za One Pieceom, legendarnim blagom koje će njihovog kapetana Monkey D. Luffyja učiniti Kraljem svih gusara. Naravno, oni nisu jedina posada koja traži blago te će na svom putu naići na brojne prepreke…

serije
Foto: decider.com

The Sinner

Serija “The Sinner” prati detektiv Harryja Ambrosea, koji pokušava otkriti pozadinu naizgled jednostavnih slučajeva sa svjedocima i dokazima. Ova kriminalistička serija osvojila je publiku odmah po izlasku prve sezone, a svakom novom sezonom gledaoci se sve više “zakače” na radnju. Svaka sezona ima svoju priču i radnju za sebe.

Pročitaj

serije
Foto: tvinsider.com

After Life

Nakon što Tonyjeva supruga neočekivano umre, njegov simpatični karakter promijeni se u impulsivan, vragolast stav koji preuzima njegov cijeli svijet. Odličan povratak u formu fantastičnog komičara Ricky Gervaisa u ovoj Netflixovoj crnoj komedija dramskoj seriji. “After Life” priča o Tonyju, liku čija je žena umrla od raka. On se bori sa njenim gubitkom i pronalazi načine da povrijedi ljude oko sebe. Serija After Life se gleda u jednom dahu, nasmijaće te odličnim crnim humorom, dok će s druge strane svojom teškom pričom dovesti i do suze.

serije
Foto: Netflix

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum