Trenutno čitaš
Ovdje želimo odsjesti: Airbnb nudi jedinstven boravak u Shrek’s Swamp-u

Ovdje želimo odsjesti: Airbnb nudi jedinstven boravak u Shrek’s Swamp-u

shrek

Prošlo je više od 20 godina od debitovanja prvog filma o Shreku, a on je još uvijek jedan od najpopularnijih animiranih filmova za mnoge obožavatelje. Sada, postoji novi način da doživiš magiju ovog filma, jer Airbnb nudi jedinstven boravak u Shrek’s Swamp-u. Ovo je nestvarno i bajkovito utočište, koje nudi potpuni doživljaj fantastičnog svijeta iz omiljenog Shreka.

Baš kao i original, ova verzija iz stvarnog života ima rustikalnu kabinu ušuškanu ispod korijena neobično velikog panja. Sprijeda se nalazi nekoliko znakova koji upozoravaju na prisustvo ogra, kao i vanjski tuš. Enterijer posjeduje isti šarmantan dekor sa drvenim nameštajem i prisustvom više korijenja drveća koje se prostire uz zidove i preko plafona. Tu je čak i udoban kamin uz trpezarijski set.

shrek
Foto: mymodernmet.com

Smještena duboko u šumama škotskog gorja i naglašena ugodnom udobnosti koju je Shrek akumulirao godinama, močvara nudi utočište kao nijedno drugo. Ova oaza puna blata, mahovinom prekrivena savršeno je udobno mjesto za bijeg od od ubrzane svakodnevnice u zagrljaj ljepote prirode.

shrek
Foto: mymodernmet.com

U skladu sa rustikalnim šarmom ove vikendice, ovdje nema ni Wi-Fi, ni TV, ni kuhinje, ni veš mašine, niti klima uređaja. Baš kao i Shrekova fantastična močvara, i ova se reklamira kao skrovito utočište, ohrabrujući ljude da uživaju u prirodnim ljepotama Škotske. Hranu osiguravaju vlasnici imanja, a vratar će pomoći putnicima da stignu do ove nepoznate lokacije.

shrek
Foto: mymodernmet.com

Kada se otvori za rezervacije u oktobru, gosti mogu da urone u Škotsko gorje i magični svijet omiljenog animiranog filma.

Pročitaj

 

Izvor: mymodernmet.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum