Trenutno čitaš
Poznati glumac i komičar Ricky Gervais kaže da su psi nešto najveće i najmagičnije na svijetu

Poznati glumac i komičar Ricky Gervais kaže da su psi nešto najveće i najmagičnije na svijetu

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Psi se s razlogom nazivaju “čovjekovim najboljim prijateljima”.

Oni su odani, puni ljubavi i beskrajno odani prijatelji. Bilo da smo sretni ili tužni, uvijek su tu da nam ponude mahanje repom i prijateljsko druženje i igru. Emmyjem nagrađen pisac, glumac, režiser i komičar Ricky Gervais poznat je po svojoj duhovitosti i ljubavi prema životinjama, posebno psima i mačkama.

instagram.com/rickygervais

Nedavno je “Protect All Wildlife”, koji glasno zagovara zaštitu divljih životinja i razotkriva zlostavljanje životinja, na Twitteru podijelio video slavnog glumca i komičara. U videu se može vidjeti Ricky Gervais, kako govori o važnosti pasa u njegovom životu.

On vjeruje da su psi najveća i najmagičnija bića na svijetu. Smatra ih “čarobnim, briljantnim, nevjerojatnim i lijepim dušama”.”Najbliže duhovnosti sam gledajući psa”, dodao je. Ricky Gervais i njegova supruga Jane, u svojim šetnjama do parkova, uvijek nailaze na pse i većinu njih poznaju po imenu, jer ih susreću gotovo svaki dan. Kad upozna novog psa, Ricky Gervais je “poput malog djeteta u trgovini igračaka”. Za njega su psi “kao vazduh ili zemlja; oni su naši.”

Njemački ovčar, po imenu Antilly, igrao je ulogu Brandy-ja u odličnoj dramskoj seriji na Netflixu “After Life”. Dok je pisao scenario, Ricky Gervais je uključio psa kao istaknutog lika u ovoj popularnoj seriji. Tokom sastanka s vlasnikom ovog psa, Ricky ga je uvjeravao da ne želi da Antilly izvodi neke trikove ili da se stresira tokom snimanja. Pas je šest sedmica bio na snimanju i zarobio je mnoga srca na setu za snimanje, kao i srca na TV ekranima kada je srija izašla.

Ricky Gervais je takođe poznat po svojim stavovima za prava životinja i veganstvo. Ricky Gervais je postao jedan od najpopularnijih i sveprisutnijih komičara 21. vijeka, bio je domaćin dodjele Zlatnih globusa. Međutim, morao je dugo čekati prije nego što je stekao slavu koju sada uživa.

S vremenom je Gervais izrastao u jednog od najpopularnijih, nezamjenjivih i sveprisutnih slavnih imena. Postao je jedan od najpoznatijih britanskih komičara u Americi. Netflix bi trebao objaviti “Ricky Gervais: Armageddon” 2024., nakon uspjeha njegovih prethodnih stand-up komedija, “SuperNature” i “Humanity”.

 

Izvor: scoop.upworthy.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum