Trenutno čitaš
Pop zvijezda Britney Spears i Sam Asghari čekaju bebu!

Pop zvijezda Britney Spears i Sam Asghari čekaju bebu!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Svjetska pop zvijezda Britney Spears u drugom je stanju sa svojim partnerom Samom. Spears i Asghari, koji su se vjerili u septembru 2021. godine, otvoreno su govorili o svojoj želji da imaju zajedničko dijete, koja im se konačno i ostvarila.

Foto: Kevin Winter/Getty Images

Spears je u svom postu na Instagram profilu napisala da je ubrzo nakon putovanja na Maui sa svojim vjerenikom, Semom Asgharijem, počela da dobija na težini. Napisala je: “Dakle, dobila sam test na trudnoću… i uhhhhh pa… imaću bebu.”

Vijest o trudnoći pop zvijezde dolazi nakon što je sudija prekinuo 13-godišnju pravnu bitku sa njenim ocem. Ovaj dogovor je značio da je Spears imala vrlo ograničenu kontrolu nad svojim životom i odlukama koje je mogla donijeti – uključujući svoju karijeru, finansije i zdravlje. Pjevačica je 2008. godine stavljena pod starateljstvo zbog problema sa mentalnim zdravljem, a u novembru 2021. postala je konačno slobodna.

Britney je majka dva sina tinejdžera, Šona i Džejdena, koja ima sa bivšim suprugom Kevinom Federlajnom, pa ostvariće se i po treći put u ulozi majke sa svojim sadašnjim vjerenikom.

Pročitaj

Izvor: npr.org/

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum