Trenutno čitaš
Pogledaj prvi teaser za drugu sezonu serije “Zmajeva kuća”

Pogledaj prvi teaser za drugu sezonu serije “Zmajeva kuća”

zmajeva kuća
Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

HBO je objavio službeni teaser za drugu sezonu HBO Original serije „Zmajeva kuća“ (House of the Dragon) tokom panela CCXP23 u São Paulu, Brazil. Druga sezona će se sastojati od osam epizoda i imaće premijeru u ljeto 2024. na HBO Maxu i HBO-u.

Temeljena na romanu „Vatra i krv“ Georgea R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz „Igre prestola“ i govori o kući Targaryen.

Glumačka ekipa koja se vraća u drugoj sezoni: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno i Rhys Ifans. Dodatna glumačka postava uključuje Harryja Colletta, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phiu Saban, Jeffersona Halla i Matthewa Needhama.

Nova glumačka ekipa druge sezone: Clinton Liberty kao Addam od Hulla, Jamie Kenna kao Ser Alfred Broome, Kieran Bew kao Hugh, Tom Bennett kao Ulf, Tom Taylor kao Lord Cregan Stark i Vincent Regan kao Ser Rickard Thorne. Ranije najavljena nova ekipa druge sezone uključuje Abubakara Salima kao Alyn iz Hulla, Gayle Rankin kao Alys Rivers, Freddieja Foxa kao Ser Gwaynea Hightowera i Simona Russella Bealea kao Ser Simona Stronga.

Pročitaj

Sukreatori i izvršni producenti su George R.R. Martin i Ryan Condal,  izvršni producenti su Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere i Vince Gerardis.

Prva sezona serije „Zmajeva kuća“ i sve sezone serije „Igra prestola“ dostupne su na HBO Max streaming platformi.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum