Trenutno čitaš
Pink predstavila novi singl i video “Trustfall”

Pink predstavila novi singl i video “Trustfall”

L'Occitane
L'Occitane

Pink je predstavila naslovnu pjesmu i video za svoj nadolazeći deveti album, “Trustfall”, na zaista zadivljujući način. Album izlazi 17. februara za RCA Recordsa i Sony Music Australia. Singl “Trustfall” djeluje svježe, baš kao novi početak u životu. Sa akrobacijama i plesom u koreografiji Ryana Heffingtona, to je još jedan nezaboravni video, koji će obožavatelji muzičarke Pink obožavati.

Ebru Yildiz

Gigantska turneja muzičarke Pink pod nazivom “Beautiful Trauma World Tour” sadržavala je više od 156 nastupa u 18 zemalja – uključujući Australiju i prodala više od 3 miliona ulaznica širomsvijeta. Turneja je deseta turneja s najvećom zaradom u istoriji Billboard Boxscore-a.

Pink je potvrdila da singl i album “Trustfall” proizlaze iz poteškoća i izazova: od bolesti i gubitka, do pronalaženja radosti života. Pink je bez sumnje prošla kroz brojna muzička razdoblja, od hip-hopa i R&B-ja preko rocka do pop balada, te uspijeva da se uklopi u svaki muzički stil u kojem se oproba. Nova pjesma “Trustfall” je vrlo inspirativna, hrabra i motivišuća, dinamičnog ritma i zaraznog refrena.

Pročitaj

Izvor: themusic.com.au

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum