Trenutno čitaš
Piccola caffetteria je omiljeni kutak za uživanje u kafi

Piccola caffetteria je omiljeni kutak za uživanje u kafi

Jelen pivo - Za naša dobra vremena
Jelen pivo - Za naša dobra vremena

Za sve one koji ne mogu da zamisle dan bez kafe i za one kojima je ispijanje kafe omiljeni dnevni ritual, pronašli smo preslatko mjesto koje će ispuniti očekivanja svih zaljubljenika u kofein.

Iako više podsjeća na romantične kafiće poput onih u Parizu ili u nekom italijanskom gradiću, ova kafeterija je smještena u Novoj Varoši u Banjaluci, svega nekoliko minuta od samog centra grada.

Piccola caffetteria je poznata u svijetu kafe, po svom neodoljivom, baršunastom i prepoznatljivom ukusu, ali i po umjetnosti crtanja na kafi ili Latte Art, što će sve zajedno svakako izmamiti osmijeh na lice i učiniti da nam dan započne kako treba ili nam jednostavno uljepšati dan.

Enterijer je u skladu sa imenom ovog slatkog lokala. Unutra su drveni stolovi, šareni jastuci raspoređeni po lokalu koji daju dozu dodatne topline i ugodnosti, te neodoljiv romantičan šarm, koji odiše ušuškanošću.

Posebna je i bašta ispred samog kafića koja je odlična za duga sunčana ispijanja najboljeg kofeina u gradu. Pored ugođaja i odličnog ukusa kafe, Piccola caffetteria je lokal u koji su dobrodošli kućni ljubimci i omiljeno je pet friendly mjesto u Banjaluci.

Pored kafe Piccola caffetteria nudi i cijeđene sokove, limunadu i čajeve uz koje će se dodatno upotpuniti užitak u ovoj slatkoj kafeteriji.

Piccola caffetteria otvorena je svaki dan i obezbjeđuje dnevnu dozu kofeina i pravog hedonizma, a nalazi se u ulici Pave Radana 2, u Banjoj Luci.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum