Trenutno čitaš
Ovo su 3 horoskopska znaka koji su pritajeni romantici

Ovo su 3 horoskopska znaka koji su pritajeni romantici

Ovi horoskopski znakovi, možda ne izgledaju na prvi pogled kao romantici, ali sigurno znaju pokazati partneru svoju romantičnu stranu i biti prave romantične duše. Postoje horoskopski znakovi, koji su veoma tajanstveni u vezi svoje romantične strane i oni možda neće odmah da poklone buket ruža, bombonjeru ili da počaste šampanjcem, ali su itekako romantični i možda će svoju romantičnu stranu pokazati na neki drugi način. Oni to pokazuju na suptilniji i nepridvidljiv način. Pokazaće oni svoje romantične vibracije, potrudiće se da budu šarmantni i romantični, ako su sa pravom osobom. U nastavku saznaj, koja 3 znaka zodijaka su pritajeni romantici!

horoskopski znak jarac
Foto: Ultra magazin

Jarac

Jarac možda ne pokazuje svima u okruženju svoju romantičnu stranu i može drugim ljudima djelovati hladno i rezervisano, ali uvijek pamti važne datume ili događaje, koji su bitni za njima blisku osobu. Dobro su organizovani, pouzdani, vjerni, disciplinovani, na zemlji su, ali su sigurno pritajeni, tajanstveni romantici. Možda te Jarac, neće baš svaki dan podsjećati na to koliko te voli, ali kada to učini, osjećaćeš njegovu predanost i posvećenost. Jarac će biti uporan da sprovede neki plan u djelo, bilo da se radi o zajedničkom putovanju ili godišnjem odmoru. Razradiće i isplanirati put vrlo detaljno, misliće unaprijed na svaki detalj. Željeće da se super provedeš i da doživiš super avanture na putu, jer je Jarac već prostudirao vrlo dobro sve mape puta i pronašao lokacije za super romantične fotografije.

Ovan
Foto: Ultra magazin

Ovan

Ovan je prvi astrološki znak zodijaka i on predstavlja akciju, lidera, energiju i vatru. Ovnovi nisu sjajni za pamćenje važnih datuma i godišnjica, ali će te ipak iznenaditi inovativnim poklonima ili godišnjim odmorima. Oni su mnogo spontaniji, oni žive za trenutak, uvijek su za akciju, neko putovanje ili promjenu, ne vole dosadu i često će te iznenaditi romantičnim gestovima, potpuno neplanski. Bitno je da Ovnu nije dosadno i da se stalno dešava nešto novo. Obradovaće te svojim inovativnim idejama i prijedlozima. U društvu Ovna nikad nije dosadno. Ko kaže da avantura i akcija ne mogu biti romantične. Veži se polijećemo!

Pročitaj

horoskopski znak djevica
Foto: Ultra magazin

Djevica

Djevice su jedan od najpažljivijih, najorganizovanijih i najdetaljnijih znakova zodijaka i uvijek obraćaju pažnju na najsitnije detalje. Djevica ti neće možda pisati ljubavne poruke ili kupiti plišane medvjediće sa srcima, ali će ti na neki drugi način, pokazati svoju romantičnu stranu i obradovati te romantičnim gestovima. Udijeliće ti lijepe komplimente, da se osjećaš lijepo, napraviće detaljan plan kako da se super provedete na zajedničkom putovanju ili godišnjem odmoru. Pomoći će ti da ostvariš svoje ciljeve i snove, jer je veoma analitična i detaljna, imaće živaca da te detaljno sasluša i predloži ti, kako da ostvariš sve sa liste zacrtanih ciljeva i obaveza. Pokloniće ti dobru knjigu, dakle neki praktičniji i inspirativniji poklon.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum