Trenutno čitaš
Ove srijede sjajna akcija u CineStaru! Dan za kino uz 1+1 ulaznicu GRATIS!

Ove srijede sjajna akcija u CineStaru! Dan za kino uz 1+1 ulaznicu GRATIS!

Želiš da se zabaviš i provedeš kvalitetno vrijeme sa prijateljima? Ovog puta pravi izbor je Cinestar! Srijeda je i inače najpovoljni dan u CineStar knima, ali ove srijede 2.2. posjetioci će imati priliku uštediti mnogo više nego inače, jer akcija 1+1 se odnosi na sve filmove.

Foto CineStar Cinemas

A filmski program je odličan i to za sve generacije! Pogledaj premijerno čak tri filma među kojima je i francuska drama Visoka moda. Tu su još krimi triler Ulica noćnih mora, sa odličnom glumačkom postavom koju čine Bradley Cooper, Cate Blanchett, Willem Dafoe, Rooney Mara te animacija Moja čudovišna porodica 2.

Rooney Mara and Bradley Cooper in the film NIGHTMARE ALLEY. Photo by Kerry Hayes. © 2021 20th Century Studios All Rights Reserved

Fanovi franšiznih akcija će doći na svoje uz Spider-Man: Put bez povratka i Matrix, dok će porodice sa mališanima uživati u super poznatoj Pčelici Maji 3: Zlatno jaje, Kliford: Veliki crveni pas te Encanto: Naš čarobni svijet.

Foto CineStar Cinemas

Za ljubitelje strave tu je Vrisak – jedna od najpoznatijih horor franšiza svih vremena. Ovo je savršena prilika da nadoknadiš propušteno te pogledaš sve filmove koje želiš, jer za cijenu jedne ulaznice dobiješ dvije.

Pročitaj
Ayo Edebiri i Paul Mescal

Foto CineStar Cinemas

Program i kupovina ulaznica na cinestarcinemas.ba!

Samo ove srijede najbolja i najpovoljnija zabava u gradu je u Cinestaru!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum