Trenutno čitaš
Odjevni komadi kojima ćeš postići šik izgled ovog proljeća

Odjevni komadi kojima ćeš postići šik izgled ovog proljeća

Banjaluka Fest
Banjaluka Fest

Za sve one koji često koriste riječ “jednostavan” da bi opisali svoj lični stil, donosimo način na koji mogu da unesu malo šika u svoj stil. Mnogi influenseri koje pratimo na Instagramu za inspiraciju, imaju tu minimalističku estetiku. Jedno “skrolovanje” kroz feed Instagrama, jasno pokazuje da nije potrebno mnogo da bi se izgledalo šik. U stvari, postoji nekoliko lakih komada, koje u osnovi svi influenseri nose, kako bi im pomogli u kreiranju izgleda.

šik izgled proljeća
Foto: Pinterest/ imogen morris

Svi predmeti su po prirodi jednostavni i izuzetno prilagodljivi. Ali jednostavno oblačenje, ne znači da moraš štedjeti na stilu. Komadi, kao što su elegantne košulje, su moderni krojevi, koji daju tu uzvišenu siluetu. Pogledaj koji su modni komadi u pitanju. Primijetićeš stilske reference i odabire za kupovinu, ako želiš dodati jedan od komada u svoj ormar.

Oversize kožna jakna
Foto: Pinterest/ Polina Nikulnikova

Modna publika ove sezone prihvata velike kožne jakne, kao kul način da unese dimenziju u jednostavnu odjeću.

Opuštene košulje
šik izgled proljeća
Foto: @FAKERSTROM

Već je nekoliko puta isticana ova trendi osnovna stvar, jer je ona bezvremenska. Ima nešto tako lako i elegantno u opuštenoj košulji.

Široki teksas
Foto: @FEMMEBLK

Jednostavno ne možeš pogriješiti s parom ravnih ili širokih farmerki za lak i uvijek šik izgled.

Opušteni blejzer
šik izgled proljeća
Foto: @ANNELAUREMAIS

Ne može se kreirati ova lista, a da ne sadrži ovaj isprobani trend. Blejzer nemarnog kroja, učiniće da svaka kombinacija izgleda aktuelno i šik.

Pročitaj

Helanke sa izrezom
šik izgled proljeća
Foto: Pinterest/ Leannesarahstyle

Kada je riječ o udobnim komadima, helanke s nečim dodatnim (kao što su izrezi pri dnu) dominiraju, kao dodatak garderobi.

Dugačke jakne i kaputi
šik izgled proljeća
Foto: @ANOUKYVE

Bilo da se radi o vunenom maksi kaputu ili trenču, gornja odjeća u silueti parangala je način, na koji možeš postići uglađen izgled.

Izvor: whowhatwear.co.uk

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum