Trenutno čitaš
Odbrojavamo do početka BH turneje Aleksandre Radović!

Odbrojavamo do početka BH turneje Aleksandre Radović!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Sve je spremno za početak mini-turneje jedne od najpopularnijih pop pjevačica regije – Aleksandre Radović koja će u pratnji svog benda održati koncert u Mostaru, u četvrtak, 26.05. u H.D. Hercega Stjepana Kosače, a dan kasnije, u petak, 27.05. u Sarajevu, u Bosanskom kulturnom centru.  

Za predstojeći koncert u Mostaru, u prodaji je preostao još samo ograničen broj ulaznica, a mogu se kupiti na blagajni Kosače i na kupikartu.ba!

Aleksandra Radović se u Kosaču, pred mostarsku publiku vraća nakon četiri godine, a njeni svi koncerti u srcu Hercegovine bili su uvijek rasprodani, pa se očekuje da će se i za predstojeći koncert tražiti karta više.

„Prošlo je dosta vremena od našeg prošlog susreta i ja se veoma radujem našem novom druženju“, naglasila je ususret prvom koncertu u Mostaru Aleksandra Radović koja će nastupiti pred svojim brojnim fanovima za nešto manje od sedam dana.  Poznata po koncertima nabijenim emocijama, Aleksandra je dodala i šta publika može očekivati i doživjeti na koncertima u Mostaru i Sarajevu:

„Zapjevat ću vam pjesme sa svih mojih albuma, pažljivo odabrane i po mom ličnom izboru, stare hitove i one najnovije s albuma ‘Predvorje života’ i garantiram vam dobru svirku, sjajno raspoloženje i vrhunsku atmosferu!“

Uz svu raskoš i snagu Aleksandrinog vokala, publika će moći uživati i u muziciranju ponajboljih muzičara koji čine njen bend.

Uvijek vjerna svojem muzičkom izražaju i vrhunskoj muzičkoj produkciji, Aleksandra Radović s pravom uživa status istinske pop dive regionalne muzičke scene kojom suvereno vlada već preko 20 godina.

Svojim petim i aktualnim studijskim albumom pod nazivom “Predvorje života” ponovno tematizuje ljubav, svoju vječnu inspiraciju, a neke od pjesama poput velikog hita „Gde ćeš ovu noć“ je i sama napisala.

Pročitaj

„Album ‘Predvorje života’  album je, koji je kao i svi moji prethodni albumi, ponajviše vezan za ljubav. Vjerujem da svi mi često preispitujemo sebe i pokušavamo shvatiti suštinu ljubavi i uopšte odnosa u ljubavi, tako da i moje nove pjesme koje je publika jako zavoljela prenose razmišljanja na tu temu. Šta su dobre i prave, a šta loše i pogrešne stvari, gdje smo, možda, pogriješili, što smo ispravno napravili, za čim žalimo, a šta nas usrećuje. Pjesme s aktualnog albuma su zapravo glasna preispitivanja u kojima svato može pronaći djelić sebe i svoje ljubavne priče“, pojasnila je Aleksandra Radović.

Svim Aleksandrinim fanovima iz Bosne i Hercegovine preostaje još samo da odbrojavaju dane do koncerata u Mostaru i Sarajevu i da požure po svoju ulaznicu za  koncerte koje svi s nestrpljenjem očekujemo!

 

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum