Trenutno čitaš
Nove sezone serija dostupne na Sky Showtime ovog ljeta

Nove sezone serija dostupne na Sky Showtime ovog ljeta

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

SkyShowtime pruža najbolju zabavu i razonodu najvećih svjetskih filmskih studija i pripovjedača. Prikazujući na hiljade sati zabave i razonode vrhunskog kvaliteta za cijelu porodicu, ovaj servis je postao dom široke ponude najiščekivanijih serija i filmova na svijetu. Izdvojili smo nove sezone serija koje možeš gledati na ovoj platformi.

Ruxx

“Ruxx” je drama o modernoj vezi koja pobliže istražuje mladu generaciju Rumuna koji žive u zemlji zaglavljenoj između prošlosti i budućnosti. Serija u glavnoj ulozi prati Rux (igra je Raluca Aprodu). Ona balansira zahtjevnu karijeru, radeći za jednog popularnog bukureštanskog preduzetnika, dok se pokušava nositi s ostalim prioritetima u svom životu, kao što su izdržavanje porodice i održavanje veze na daljinu sa svojim ljubavnikom iz SAD-a. Rux pokušava napustiti Rumuniju kako bi otišla u Los Angeles, ali sve se okrenulo protiv nje i ona biva uvučena u do sada najveći projekat svog šefa: izbornu kampanju njegove žene za gradonačelnicu Bukurešta.

Foto: SKYSHOWTIME

Star Trek: Strange New Worlds (Sezona 2)

Serija “Star Trek: Strange New World” prikazuje vremenski period kada je kapetan Christopher Pike bio na čelu svemirskog broda U.S.S. Enterprise. U seriji se pojavljuju publici omiljeni Anson Mount kao kapetan Christopher Pike, Rebecca Romijn kao Broj Jedan i Ethan Peck kao oficir za nauku Spock. Serija prati kapetana Pikea, oficira za nauku Spocka i Broj Jedan u godinama prije nego što se kapetan Kirk ukrcao na U.S.S. Enterprise, dok istražuju nove svjetove širom galaksije.

Pročitaj

Foto: SKYSHOWTIME

Warszawianka

“Warszawianka” je poljska dramska serija koja prati tragikomične avanture četrdesetogodišnje urbane legende (Borysa Szyca) u Varšavi. On je duboko slojevit lik, u isto vrijeme neodgovorni partijaner, serijski zavodnik i svačiji prijatelj. No ispod te maske, on je izmučen muškarac koji se gadi sam sebi i kojeg u šaci drže njegovi roditelji (Krystyna Janda i Jerzy Skolimowski), te je okovan kulturom i vremenom koji su ga oblikovali. Pošto mu je glava u oblacima i prepuna maštarija, njegov talenat za pisanje krade srca Generacije X. Ali on zapravo još nije odrastao. On je slab. Nakon što je imao i potom izgubio sve, on pokušava da shvati moderni svijet okružen najzanimljivijim likovima velegrada.

Foto: SKYSHOWTIME

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum