Trenutno čitaš
Nove sezone serija dostupne na Sky Showtime ovog ljeta

Nove sezone serija dostupne na Sky Showtime ovog ljeta

SkyShowtime pruža najbolju zabavu i razonodu najvećih svjetskih filmskih studija i pripovjedača. Prikazujući na hiljade sati zabave i razonode vrhunskog kvaliteta za cijelu porodicu, ovaj servis je postao dom široke ponude najiščekivanijih serija i filmova na svijetu. Izdvojili smo nove sezone serija koje možeš gledati na ovoj platformi.

Ruxx

“Ruxx” je drama o modernoj vezi koja pobliže istražuje mladu generaciju Rumuna koji žive u zemlji zaglavljenoj između prošlosti i budućnosti. Serija u glavnoj ulozi prati Rux (igra je Raluca Aprodu). Ona balansira zahtjevnu karijeru, radeći za jednog popularnog bukureštanskog preduzetnika, dok se pokušava nositi s ostalim prioritetima u svom životu, kao što su izdržavanje porodice i održavanje veze na daljinu sa svojim ljubavnikom iz SAD-a. Rux pokušava napustiti Rumuniju kako bi otišla u Los Angeles, ali sve se okrenulo protiv nje i ona biva uvučena u do sada najveći projekat svog šefa: izbornu kampanju njegove žene za gradonačelnicu Bukurešta.

Foto: SKYSHOWTIME

Star Trek: Strange New Worlds (Sezona 2)

Serija “Star Trek: Strange New World” prikazuje vremenski period kada je kapetan Christopher Pike bio na čelu svemirskog broda U.S.S. Enterprise. U seriji se pojavljuju publici omiljeni Anson Mount kao kapetan Christopher Pike, Rebecca Romijn kao Broj Jedan i Ethan Peck kao oficir za nauku Spock. Serija prati kapetana Pikea, oficira za nauku Spocka i Broj Jedan u godinama prije nego što se kapetan Kirk ukrcao na U.S.S. Enterprise, dok istražuju nove svjetove širom galaksije.

Pročitaj

Foto: SKYSHOWTIME

Warszawianka

“Warszawianka” je poljska dramska serija koja prati tragikomične avanture četrdesetogodišnje urbane legende (Borysa Szyca) u Varšavi. On je duboko slojevit lik, u isto vrijeme neodgovorni partijaner, serijski zavodnik i svačiji prijatelj. No ispod te maske, on je izmučen muškarac koji se gadi sam sebi i kojeg u šaci drže njegovi roditelji (Krystyna Janda i Jerzy Skolimowski), te je okovan kulturom i vremenom koji su ga oblikovali. Pošto mu je glava u oblacima i prepuna maštarija, njegov talenat za pisanje krade srca Generacije X. Ali on zapravo još nije odrastao. On je slab. Nakon što je imao i potom izgubio sve, on pokušava da shvati moderni svijet okružen najzanimljivijim likovima velegrada.

Foto: SKYSHOWTIME

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum